Judecătoria Mangalia a decis miercuri prelungirea cu încă 30 de zile a mandatului de arestare preventivă pentru Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai. Evenimentul nefericit a avut loc în luna august și s-a soldat cu moartea a doi tineri.

Decizia nu este una definitivă

Magistraţii de la Judecătoria Mangalia au constatat legalitatea acestei măsuri şi au respins ca neîntemeiată cererea de revocare a arestului preventiv.

Decizia nu este una definitivă și poate fi contestată în 48 de ore.

Vlad Pascu, autorul acidentului de la 2 Mai, încă 30 de zile în arest

Vlad Pascu, autorul acidentului de la 2 Mai, încă 30 de zile în arest

“În temeiul art.207 alin.6 Noul Cod proc.pen. constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului Pascu Matei Vlad. În temeiul art.207 alin.4 Noul Cod proc.pen. menţine arestarea preventivă a inculpatului Pascu Matei Vlad, arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.15/UP din data de 20.08.2023, emis de Judecătoria Mangalia în dosarul nr.4085/254/2023. Respinge cererile formulate de apărătorul inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, ca neîntemeiate. Măsura dispusă va fi adusă la cunoştinţa inculpatului prin administraţia locului de deţinere”, se arată în minuta instanţei. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Polițiștii măsoară viteza „din ochi”, la Constanța. Aparatele radar lipsesc cu desăvârșire

Doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi în teribilul accident

Pe 19 august, Vlad Pascu a condus un autoturism pe DN 39, iar în jurul orei 5.25, în apropiere de 2 Mai. El a intrat într-un grup de pietoni.

În urma teribilului impact, doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi.

Vlad Pascu a fugit atunci de la locul accidentului şi a fost descoperit de poliţişti în Vama Veche. Conform anchetatorilor, el se afla sub influenţa mai multor substanţe interzise, printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Vlad Pascu, autorul acidentului de la 2 Mai, încă 30 de zile în arest

Vlad Pascu, autorul acidentului de la 2 Mai, încă 30 de zile în arest

Vlad Pascu a fost trimis în judecată în luna septembrie a acestui an pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Citește și: VIDEO- Tragedie în Timișoara! Un șofer a murit și altul a fost rănit într-un accident produs între 2 mașini

Un al doilea dosar pe numele lui Vlad Pascu

Vlad Pascu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, într-un alt dosar, împreună cu părinţii săi, pentru trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri. Tribunalul Bucureşti va judeca acest dosar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si