Vlad Pascu se afla sub influența drogurilor când a ucis doi tineri, pe Roberta și pe Sebastian, în stațiunea 2 Mai. Tânărul șofer, Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani, conducea sub influența drogurilor. Astăzi, Vlad Pascu a fost audiat din nou. Audierea acestuia ar fi durat mai puțin de 30 de minute, timp în care, tânărul a obținut un al treilea dosar penal pentru deținere de droguri.

Audiat în mai puțin de 30 de minute

Vlad Pascu a fost audiat, astăzi, din nou.

Audierea șoferului de 19 ani a durat mai puțin de 30 minute. După audierea de la DIICOT, Vlad Pascu s-a ales cu un al treilea dosar penal, pentru deținere de droguri.

Vlad Pascu, șoferul care a condus sub influența drogurilor, ucigând doi pietoni, pe Roberta și pe Sebastian, a fost audiat pentru a doua oara pentru acuzațiile de uciderea din culpă și conducerea sub influența substanțelor interzise.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Astfel, criminalul de la 2 Mai, are, în prezent, trei dosare penale pentru deținere de droguri și un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Primele două dosare penale pentru deținere de droguri le-a obținut la vârsta de 13, respectiv 18 ani, dar procurorii l-au achitat. Ultimul dosar penal, obținut după crima de pe șoseaua de la 2 Mai, l-a obținut după ce polițiștii au identifiat, în mașina pe care o conducea, o țigara de Marijuana și câteva pastile antidepresive.

Citește și: VIDEO- Lacrimi de revoltă și durere. Sebastian, tânărul ucis la 2 mai, a lăsat în urmă multe regrete

Vlad Pascu s-a ales cu cel de-al treilea dosar penal în mai puțin de jumătate de oră de audieri

Vlad Pascu s-a ales cu cel de-al treilea dosar penal în mai puțin de jumătate de oră de audieri

[Sursa foto: Facebook]

Ce se va întampla cu Vlad Pascu?

Ancheta în ceea ce privește procesul lui Vlad Pascu, acuzat de ucidere din culpa și conducere sub influența substanțelor interzise, în urma accidentului în care a omorâ doi tineri, este în continuă desfășurare.

În urma audierilor la care a fost supus, Vlad Pascu, deținător a trei dosare penale pentru dețnere de droguri, va continua. Procurorii trebuie să stabilească viteza cu care șoferul de 19 conducea când i-a lovit mortal pe Roberta și Sebastian. Legiștii trebuie să afle cu exactitate sub influența a ce cocktail de droguri se afla Vlad Pascu. În analizele de sânge ale tânărului s-ar fi găsit prezența a 5 substanțe interzise.

Citește și: VIDEO- Final de drum, început de luptă. Părinții tinerilor uciși în stațiunea 2 mai, cer dreptate

Teribilul accident putea fi evitat

Vlad Pascu putea fi oprit din a comite teribilul accident. Potrivit informațiilor, șoferul a fost oprit prima oara de polițiști vineri seara, în jurul orei 21:00, dar polițiștii l-au eliberat.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

A doua oară, Vlad Pascu a fost oprit pentru a doua oară după miezul nopții, sâmbătă dimineață. Polițiștii au observat drogurile din mașină șoferului, însă nu l-au supus unui drugtest, ci doar unui alcoooltest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, mașina nu avea RCA. Din nou, polițiștii l-au lăsat să plece.

După o oră și 55 de minute, Vlad Pascu i-a lovit mortal pe Roberta și Sebastian.

Citește și: EXCLUSIV: Filmul greșelilor care au dus la tragedia de la 2 Mai/ Curelea Mihai: ”Ar fi cea mai bună soluție retragerea definitivă a permisului de conducere”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si