Close sidebar
Close sidebar

Vlad Pascu, încercare josnică de a-și micșora pedeapsa. Gestul făcut de tânăr și familia sa arată că sunt în stare de orice să scape de închisoare

Vlad Pascu dorește să-și micșoreze pedeapsa printr-un mod total neașteptat. Potrivit avocatului Cuculis, acesta a încercat să apeleze la medierea familiilor victimelor, susținând o „grijă față de victimele acestei tragedii”, însă, scopul acestei încercări ar fi doar de a-și micșora pedeapsa.

Maria Stiuca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adrian Cuculis, avocatul familiei victimelor decedate în tragedia de la 2 Mai, provocată de Vlad Pascu, a prezentat încercarea acestuia de a-și reduce pedeapsa prin „mediere”.

Pascu dorește mediere alături de familiile celor decedați în tragedia de la 2 Mai

Potrivit lui Cuculis, „în spatele adresei de <<mediere>>, care la prima vedere ar arăta o <<grijă față de victimele și persoanele vătămate ale acestei tragedii cauzate de Pascu>>, se ascunde de fapt o încercare meschină și parșivă de a arăta judecătorilor că Pascu a încercat <<diminuarea consecințelor infracțiunii>>”.

Citește și: Decizie de ultim moment în cazul lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai

Avocatul familiilor victimelor tragediei de la 2 Mai a mai adăugat că „încercarea nu presupune conform legii și reușirea diminuării, fapt pentru care documentul de sus arată sfidarea de care e capabilă familia asta”.

Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai

[Sursa foto: Arhivă]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De asemenea, avocatul Cuculis a făcut o comparație între situația lui Pascu și cea a polițistului Popescu, care a ucis-o pe Raisa.
„Prin comparație ne aducem aminte ca polițistul Popescu, cel care a ucis-o pe Raisa, a trimis o scrisoare olografă însă Pascu chiar a atins vârful sfidării ”, a adăugat Adrian Cuculis.

În consecință, avocatul a explicat că încercarea de mediere a lui Pascu a fost refuzată de toți cei implicați în procedură și de cei pe care îi reprezintă.


„A fost refuzată această încercare de <<mediere>> de către toți cei implicați în procedură și pe care îi reprezint”, a conchis avocatul Cuculis.

Vlad Pascu, în arest încă 30 de zile. Decizia magistraților

În urmă cu câteva zile, Vlad Pascu, autorul accidentului teribil de 2 Mai în care au pierit doi adolescenți, a fost supus măsurii arestului pentru încă 30 de zile. Magistrații au luat această decizie miercurea trecută, iar măsura a putut fi contestată în termen de 48 de ore.

Citește și: Maru, presupusul dealer al lui Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Alți doi tineri au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile

Se cunoște faptul că, în primă fază, Pascu a cerut înlocuirea arestului preventiv cu o altă măsură, însă, cererea i-a fost respinsă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului Pascu Matei Vlad şi menţine arestarea preventivă a inculpatului arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.15/UP din data de 20.08.2023, emis de Judecătoria Mangalia în dosarul nr.4085/254/2023. Respinge cererile formulate de apărătorul inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, ca neîntemeiate. Măsura dispusă va fi adusă la cunoştinţa inculpatului prin administraţia locului de deţinere. În baza art.275 alin.3 Noul Cod proc.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, a arătat atunci instanța.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI