Vlad Pascu a vorbit pentru prima dată despre tragedia care a şocat întreaga ţară, petrecută în august 2023 în localitatea 2 Mai de pe litoral, când a spulberat un grup de tineri, ucigându-i pe loc pe doi dintre ei.

Ce a declarat Vlad Pascu la opt luni de la tragedia din 2 Mai

Marți, 9 aprilie, toată familia Pascu este citată la tribunal.

Mama tânărului, Miruna Pascu este acuzată că ar fi încercat să şantajeze martorii din dosarul fiului său.

Tatăl șoferului vitezoman, Mihai Pascu, este audiat în dosarul privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, potrivit Antena 3.

În primele declarații de la producerea tragediei, Vlad Pascu spune că are remușcări, că ar vrea să dea timpul înapoi şi îi pare rău că a "pierdut niște timp".

"Am o grămadă de remușcări. Aş porni pe o altă cale cu totul şi mi-aş face o altă viaţă, în sensul în care ce am făcut până acum, pentru că ştiu că am făcut greşit şi am pierdut nişte timp, s-a întâmplat şi tragedia aceasta cu acei doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă în momentul de faţă, aş da orice să pot să dau timpul înapoi, să pot să fac lucrurile cu totul diferit", spune Vlad Pascu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ce a declarat Vlad Pascu la opt luni de la tragedia din 2 Mai

Ce a declarat Vlad Pascu la opt luni de la tragedia din 2 Mai

[Sursa foto: Facebook / Vlad Pascu]

Vlad Pascu: "Tot ce se televizează îmi arată decât partea neagră a mea"

Vlad Pascu se află în arest preventiv din data de 20 august. El a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă și pentru consum şi trafic de droguri.

Tragedia a avut loc pe data de 19 august 2023, atunci când tânărul de 19 ani, care conducea un autoturism pe DN 39, a intrat într-un grup de pietoni în jurul orei 5.25, în apropiere de 2 Mai. Doi tineri au murit pe loc, spre disperarea părinților care și astăzi sunt distruși de durere.

Vlad Pascu spune acum televiziunile scot în față doar partea sa neagră și nu "lucrurile bune pe care le-am făcut":

"Sunt şi nişte imagini care s-au creat pe baza unor informaţii. Eu ştiu cine sunt eu şi ştiu că tot ce se televizează îmi arată decât partea neagră a mea, nu arată nimic şi din lucrurile pe care eu le-am făcut bune în viaţa aceasta. Îmi asum fapta respectivă şi încerc să merg mai departe şi sper să pot să aduc plus valoare la un moment dat şi să reuşesc măcar 10% să fac înapoi ceea ce am stricat", a mai spus Pascu, conform Antena 3

Pe lângă dosarul privind accidentul rutier, Vlad Pascu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Accident rutier grav în județul Vâlcea! O minoră ar fi fost găsită incoștientă de autorități

Miruna Pascu, mama tânărului din București este și ea acuzată că ar fi şantajat o martoră din dosarul în care este cercetat fiul ei.

Atât ea, cât și tatăl lui Vlad Pascu sunt plasați sunt control judiciar. Claudiu Pascu este acuzat nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si