UPDATE. Magistrații tribunalului din Constanța au respins cererea de ieșire din arestul preventiv a lui Vlad Pascu. Tânărul a spus că regretă fapta și a justificat accidentul prin lipsa de vizibilitate.

Vlad Pascu le-a solicitat judecătorilor să fie eliberat din arestul preventiv, urmând să fie judecat în libertate sub control judiciar.

Citește și: Dezvăluiri șocante: ce a făcut Vlad Pascu înainte să-i spulbere cu mașina pe tinerii de la 2 Mai

Motivul pe care îl invocă avocații tânărului de 20 de ani este acela de a putea să-și continue studiile. La ultima înfățișare în dosarul său, judecătoarea a avut un comportament revoltător- a șocat pe toată lumea când a cerut buletinul uneia dintre victimele decedate și a dovedit că nu cunoaște dosarul.

Vlad Pascu se află în arest preventiv din data de 20 august 2023, iar toate cererile sale de eliberare au fost respinse.

Detalii din expertiza de la dosar: Vlad Pascu a intrat cu 150 km/ora în grupul de tineri

Dezvăluirile procurorilor din dosarul accidentului de la 2 Mai sunt șocante: mașina pe care o conducea Vlad Pascu avea 150 km/h în momentul impactului!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Prietenii lui Pascu au povestit cum șoferul aflat ub influența unui cocktail de droguri a mers inclusiv cu 200 km/h şi a făcut drifturi printre trecători.

Manevrele i-au speriat și pe amicii săi- tinerii aflaţi în maşină au cerut să coboare.

Detalii din expertiza de la dosar: Vlad Pascu a intrat cu 150 km/ora în grupul de tineri

Vlad Pascu a intrat cu 150 km/ora în grupul de tineri de la 2 Mai

Vlad Pascu, aflat în arest preventiv din august 2023

Vlad Pascu a fost trimis în judecată în luna octombrie a anului trecut după în data de 19 august 2023 a intrat cu maşina într-un grup de tineri care mergeau de la Vama Veche către 2 Mai,

iar în urma impactului doi dintre ei, o fată şi un băiat, au murit.

Alţi trei tineri au fost răniţi grav. După producerea accidentului, Vlad Pascu a fugit, fiind prins ulterior de poliţişti în Vama Veche, la câțiva kilometri distanță.

La testul anti-drog a reieşit în urma analizelor că în momentul când a făcut accidentul rutier se afla sub influenţa a 5 substanţe interzise.

Tânărul de 20 de ani este trimis în judecată într-un al doilea dosar, intrumentat de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Acest dosar va fi judecat la Tribunalul Bucureşti.

Procurorii DIICOT îl pe tânăr și pe părinții săi de trafic de droguri, de determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si