Vlad Pascu, autorul accidentului teribil de la 2 Mai, soldat cu doi morți, rămâne în arest preventiv, potrivit deciziei magistraților Judecătoriei Mangalia. Decizia nu este definitivă.

Cererile lui Pascu de înlocuirea arestului cu o altă măsură au fost respinse.

„Menţine arestarea preventivă a inculpatului Pascu Matei Vlad, arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.15/UP din data de 20.08.2023, emis de Judecătoria Mangalia în dosarul nr.4085/254/2023.

Respinge cererile formulate de apărătorul inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, ca neîntemeiate. Măsura dispusă va fi adusă la cunoştinţa inculpatului prin administraţia locului de deţinere”, se arată în decizia instanței, potrivit News.

Decizia Judecătoriei Mangalia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.  

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia nu este definitivă

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia nu este definitivă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Avocatul lui Vlad Pascu, Adrian Bendeac, a declarat, la ieșirea din sediul Judecătoriei Mangalia, că există un termen de 20 de zile pentru formularea cererilor și excepțiilor după comunicare rechizitoriului.

„Astăzi a fost termen pentru verificarea măsurii preventive. Ni s-a comunicat rechizitoriului. Avem 20 de zile la dispoziţie, eventual cu posibilitatea de prelungire, avem un termen pentru a formula cereri şi excepţii. Nu s-a fixat termen pe fond, nu s-a fixat termen pe cameră preliminară.

Nu au fost audieri astăzi, s-a pus în discuţie doar măsura preventivă. Încă nu am ajuns pe fond”, a spus Adrian Bendeac, potrivit sursei citate anterior.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Ce s-a întâmplat la 2 Mai

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia nu este definitivă

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia nu este definitivă

[Sursa foto: Facebook]

Pe data de 19 august, Vlad Pascu a intrat într-un grup de pietoni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 39. Totul s-a petrecut în jurul orei 05:25. Doi dintre tineri au murit, iar alți trei au fost răniți.

După ce a văzut ce a făcut, Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului și a fost găsit mai apoi de oamenii legii în Vama Veche. Anchetatorii au descoperit că tânărul se afla sub influența mai multor substanțe interzise. Printre acestea s-ar fi numărat și cocaină, amfetamină și metamfetamină.

După tragedie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 20 august a fost arestat preventiv pentru 30, la decizia Judecătoriei Mangalia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si