În urma tragediei de la 2 Mai, capetele de acuzare sunt grave: trafic de droguri, influențarea martorilor și muniție deținută ilegal. Autorul tragediei, Vlad Pascu, împreună cu părinții săi, au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT.

 Expertiza în cazul tragediei de la 2 Mai a fost finalizată

Expertiza în cazul tragediei de la 2 Mai a fost finalizată

[Sursa foto: Colaj Fotojet]
 

Expertiza în cazul tragediei de la 2 Mai a fost finalizată

Adrian Cuculis, avocatului familiei Robertei, tânăra decedată în accidentul de la 2 Mai, a transmis că: „Expertiza în cazul accidentului de la 2 Mai arată că Vlad Pascu rula cu o viteza de peste 102km /oră la momentul impactului cu victimele.

Se conturează și mai mult ipoteza inițială asupra faptului că Pascu a plecat de la fața locului având percepția că dacă nu are nicio mașină în spate care să fi văzut accidentul, ar putea să scape. Reiese treaba aceasta și din faptul că a oprit doar câteva secunde apoi și-a continuat deplasarea. Cu atât mai mult este necesară schimbarea încadrării faptei din ucidere din culpa în omor. Mai arată expertiza că Pascu făcea slalom pe drum și rula în afara părții carosabile”.

Citește și: Avocatul familiilor victimelor din stațiunea 2 Mai, Adrian Cuculis, declarații în urma tragediei: ,,Am opinat că nu poate fi vorba despre ucidere din culpă''

Familia Pascu, trimisă în judecată

Vlad Pascu, împreună cu părinții săi, Mihai și Miruna, au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT. Acuzațiile aduse acestora sunt: trafic de droguri, influențarea martorilor și muniție deținută ilegal.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pascu, împreună cu mama sa, se află în arest preventiv, iar tatăl autorului este cercetat sub control judiciar.

De asemenea, Vlad Pascu este arestat în dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influența substanțelor interzise şi părăsirea locului accidentului fără acordul polițiștilor.  

Citește și: VIDEO- Dealerii lui Vlad Pascu, percheziționați informatic. Perchețiile au durat ore în șir

Este cercetat și pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc și punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri.

În schimb, mama lui Vlad Pascu se află în judecată, fiind acuzată de șantajarea martorilor din dosarul tragediei de la 2 Mai, potrivit procurorilor.

Mihai Pascu, tatăl autorului tragediei, a fost trimis în judecată pentru depozitarea muniției acasă, într-un spațiu în care nu ar trebui depozitată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si