Vlad Pascu este în centrul unui nou scandal! Acesta ar fi acordat un interviu protestatarului, Marian Ceaușescu în care a povestit despre tragedia de la 2 Mai, informează Realitatea

Ce pedeapsă a primit Vlad Pascu?

Chiar tatăl său ar fi facilitat apelul între cei doi. Așadar, tânărul care este încarcerat la penitenciarul Poarta Albă, nu mai are voie să primească vizite timp de 3 luni, nici măcar de la părinții lui.

Avocații sunt singurii care mai pot interacționa cu Vlad Pascu.

Vlad Matei Pascu a contestat această decizie, dând Penitenciarul Poarta Albă în judecată, procesul urmând să se judece la Judecătoria din Medgidia. Primul termen urma să fie judecat joi, 9 mai 2024. Fiindcă tânărul are termen pe fond la Judecătoria Mangalia, a fost stabilită o nouă dată, respectiv 6 iunie 2024. 

Vlad Pascu sancționat penitenciar

El este Vlad Pascu.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Ce probleme medicale ar avea judecătoarea lui Vlad Pascu? Detalii șocante despre trecutul său

Ce a declarat tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai?

În interviul acordat lui Marian Ceaușescu Vlad Pascu a declarat că imaginea lui a fost de fapt stricată de jurnaliști, și că el este o persoană bună care a făcut lucruri minunate de-a lungul vieții.

„S-a creat o imagine, eu știu cine sunt eu și știu că tot ce se televizează arată partea neagră a mea, nu arată nimic din lucrurile bune pe care le-am făcut în viața asta.

Acum îmi asum fapta respectivă, încerc să merg mai departe și sper că la un moment dat să aduc plus valoare și să fac înapoi măcar zece la sută din ce am stricat”, a spus Pascu, conform sursei citate mai sus.

Vlad Pascu sancționat penitenciar

Ei sunt cei doi tineri uciși la 2 Mai.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Ce condamnare a primit șoferul care a accident 6 minori, în Petroșani? Bărbatul era băut și nu avea permis

Vlad Pascu și-ar dori să fie judecat în procedură simplificată, după ce și-ar fi recunoscut toate faptele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si