Vlad Voiculescu a lucrat pana acum in domeniul financiar, fiind adus in tara de ministrul Finantelor in calitate de consilier personal. Voiculescu este cunoscut insa de cativa ani pentru implicarea sa in organizatii neguvernamentale.

Invitat intr-o emisiune la Digi 24, Vlad Voiculescu a fost intrebat daca a dat vreodata spaga intr-un spital, inainte de a ajunge ministru. El a precizat ca nici el si nici familia lui, din cate stie, nu a dat nicioadata bani pentru servicii medicale in spitale.

Insa ministrul a fost plecat din tara de la 18 ani si s-a intors la sfarsitul anului trecut.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Intrebat daca se considera caz de mita atunci cand un pacient ii da bani medicului care isi face bine treaba, Vlad Voiculescu a aratat ca acest lucru este ilegal. “Nu e locul meu sa ma pronunt, exista experti juridici.(...) Aceste lucruri sunt ilegale. Moral nu as dori sa comentez. Moral ce avem de facut ca societate este sa ne platim corect personalul medical”, a afirmat ministrul Sanatatii la Digi24.

foto: Mediafax


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si