Close sidebar
Close sidebar

Vlad Voiculescu a dezvaluit daca a dat sau nu spaga in spital inainte de a ajunge ministrul Sanatatii

Vlad Voiculescu este ministrul Sanatatii de doar cateva luni, iar pana in decembrie anul trecut nici nu a locuit in tara.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vlad Voiculescu a lucrat pana acum in domeniul financiar, fiind adus in tara de ministrul Finantelor in calitate de consilier personal. Voiculescu este cunoscut insa de cativa ani pentru implicarea sa in organizatii neguvernamentale.

Invitat intr-o emisiune la Digi 24, Vlad Voiculescu a fost intrebat daca a dat vreodata spaga intr-un spital, inainte de a ajunge ministru. El a precizat ca nici el si nici familia lui, din cate stie, nu a dat nicioadata bani pentru servicii medicale in spitale. Insa ministrul a fost plecat din tara de la 18 ani si s-a intors la sfarsitul anului trecut.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Intrebat daca se considera caz de mita atunci cand un pacient ii da bani medicului care isi face bine treaba, Vlad Voiculescu a aratat ca acest lucru este ilegal. “Nu e locul meu sa ma pronunt, exista experti juridici.(...) Aceste lucruri sunt ilegale. Moral nu as dori sa comentez. Moral ce avem de facut ca societate este sa ne platim corect personalul medical”, a afirmat ministrul Sanatatii la Digi24.

foto: Mediafax

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI