Vlad Voiculescu este initiatorul Retelei citostaticelor, o organizatie care aducea din strainatate, cu voluntari, medicamente pe care bolnavii de cancer nu le gaseau in Romania. Aceasta si alte proiecte sociale din domeniul medical au fost singurele legaturi de pana acum ale minsitrului cu sistemul medical romanesc.

In weekend, Voiculescu a fost, fara ca prea multa lume sa stie la Constanta, la Spitalul Judetean. Acolo a intalnit o doctorita, venita din Bucuresti pentru a consulta micutii prematuri.

Ministrul a povestit intalnirea, pe pagina sa de socializare, fiind incantat ca a gasit o persoana din sistem, care neinteresata de bani, vine in timpul liber pentru a consulta micuti care ar putea sa aiba  probleme oftalmologice grave. Dar, incheie povestea cu umor spunand ca doctorita nu l-a recunoscut!
Dr. Cristina Nitulescu la Spitalul Judetean Constanta (fotografie postata pe pagina de socializare a ministrului)
Dr. Cristina Nitulescu la Spitalul Judetean Constanta (fotografie postata pe pagina de socializare a ministrului)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Spitalul Judetean din Constanta. Dr. Cristina Niţulescu a venit astazi, intr-o zi de duminica, de la Bucuresti cu o ambulanta si se intoarce diseara. Pana atunci consulta copii. Face asta des, pentru ca sunt putini medici in tara cu specialitatea dumneaei.

Am intrebat-o daca face voluntariat astazi. S-a gandit putin si mi-a raspuns: "Nu, nu sunt platita pentru astazi, daca la asta va referiti". Nici macar nu isi pusese problema. Dr. Cristina Nitulescu este medic primar oftalmolog la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului "Alessandrescu-Rusescu" Bucuresti- unul dintre medicii extraordinari ai acestei tari. PS "Ma scuzati ca nu v-am recunoscut!" mi-a spus la final. Si m-am bucurat că a avut rabdare sa explice cu atatea detalii unui om, nu unui ministru”, a scris ministrul pe pagina sa de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si