Close sidebar
Close sidebar

Vlad Voiculescu: Nu există în acest moment bază ştiinţifică pentru eliminarea vaccinului AstraZeneca

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat, marţi, că nu există în acest moment bază ştiinţifică pentru eliminarea vaccinului AstraZeneca, fiind aşteptată decizia Agenţiei Europene a Medicamentului.

Alina Raducu,

Vlad Voiculescu: Nu există în acest moment bază ştiinţifică pentru eliminarea vaccinului AstraZeneca

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Voiculescu a mai spus în legătură cu oprirea unui lot de la vaccinare, că a fost o decizie luată ”din precauţie”.

Ministrul Sănătății spune că nu există o bază științifică pentru a elimina vaccinul AstraZeneca

Nu există în acest moment bază ştiinţifică pentru eliminarea vaccinului AstraZeneca, aşteptăm decizia EMA de joi săptămâna aceasta (…) Nu există motive de îngrijorare. Ne bazăm pe opinia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi a EMA", a declarat, marţi, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu: Nu există în acest moment bază ştiinţifică pentru eliminarea vaccinului AstraZeneca

Întrebat de ce a fost oprit de la vaccinare un loc de vaccin AstraZeneca, dar nu s-a luat aceeaşi decizie pentru întreg vaccinul, Voiculescu a răspuns: ”A fost o măsură de precauţie pentru că, din acel lot, s-a constat ca în anumite ţări ar putea să se dovedească mai târziu ca au fost probleme.

A fost o măsura de precauţie cu un cost minim pentru vaccinarea din România pe care am decis atunci cu toţii să o luăm”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Autorităţile din România au decis, luni seară, să continue vaccinarea cu serul AstraZeneca, deşi mai multe state europene au oprit imunizarea cu acest din precauţie.

În ultimele 24 de ore, peste 7.000 de persoane s-au vaccinat cu serul AstraZeneca.

Citeste si: Compania Moderna lansează teste clinice, împotriva Covid-19, vizând copii cu vârsta cuprinsă între şase luni şi 11 ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI