Conform unor surse guvernamentale, Vlad Voiculescu ar putea sa fie nominalizat la functia de ministru al Sanatatii. Vlad Voiculescu este initiatorul Retelei citostaticelor, o organizatie care aducea din strainatate, cu voluntari, medicamente pe care bolnavii de cancer nu le gaseau in Romania.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform CV-ului sau publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, Vlad Voiculescu s-a intors in Romania dupa 14 ani petrecuti la Viena unde a absolvit cursurile de licenta si master ale Vienna University of Economics and Business Administration si a acumulat o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar. Ultima pozitie detinuta de Vlad a fost de Vicepresedinte in cadrul Diviziei de Finantari de Infrastructura a Erste Group Bank AG. 

Vlad este de asemenea implicat in mai multe proiecte sociale in special in domeniul sanatatii. El este initiatorul MagiCAMP, iar din iunie 2013 indeplineste rolul de Vicepresedinte si Trezorier al European Cancer Patient Coalition.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si