Close sidebar
Close sidebar

Vladimir Draghia are un suflet URIAS! A stat atata timp departe de familie, ca sa ii ajute pe EI! Cine sunt cei care ar beneficia de marele premiu, in cazul in care Faimosul va castiga EXATLON Romania

Alice Cavaleru, iubita lui Vladimir Draghia, a declarat inainte de marea finala Exatlon ce ar face Vladimir cu banii daca ar castiga Exatlon.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vladimir Draghia a dezvaluit care sunt intentiile lui cu banii pe care i-ar primi daca ar iesi invingator din competitia Exatlon.

"Marea finala bate la usa si aduce cu ea premiul de 100000 de euro pe care, daca ii castiga, Vladimir ii va dona taberei MagiCAMP. Aceasta comunitate de oameni minunati organizeaza tabere pentru copiii cu afectiuni oncologice si copiii care au suferit arsuri grave. Voluntarii, personalul MagiCAMP, cadrele medicale si psihologii specializati se ingrijesc ca micutii sa aiba parte, timp de o saptamana, de distractie cu ateliere de muzica, teatru, pictura, parc de aventura, balaceala in piscina si multe alte activitati care costa foarte mult impreuna cu toate ingrijirile necesare.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Vara trecuta, Vladimir a vizitat tabara MagiCAMP pentru a doua oara si a incercat sa aduca zambete pe fetele copiilor care au suferit arsuri grave.
Prima data, in 2015, el s-a intalnit cu copii care sufereau de afectiuni oncologice.


Ma bucur ca a ajuns pana aici si e atat de aproape sa-si indeplineasca visul de a ajuta MagiCAMP sa aduca bucurie in sufletele copiilor loviti de boli crunte si alte nenorociri.

 

Am visat de curand ca Vladimir m-a intrebat ce-mi doresc, iar eu i-am raspuns ca vreau sa ajunga in finala. El mi-a spus ca vrea sa zboare.

Stiu ca zborul e metafora ajutorului pe care el vrea sa il ofere copiiilor prin MagiCAMP si sper ca asta sa fie rasplata efortului facut in ultimele cinci luni", a scris Alice pe contul de Instagram al lui Vladimir Draghia. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI