Crematoriile mobile vor fi folosite pentru a elimina cadavrele trupelor mobilizate ucise în război, conform Daily Mail.

Informațiile au apărut inițial pe canalul Telegram "Generalul SVR", care a avertizat  că Kremlinul este pregătit ca bilanțul „pierderilor iremediabile” din război să crească la 220.000 până la 1 mai.

Citește și: Mișcări noi din partea Rusiei: puterile rusești instalează rachete antiaeriene pe acoperişurile unor clădiri înalte din Moscova

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Un videoclip publicat pe Telegram arată crematorii mobile utilizate în Rusia, de tipul celor deja desfășurate de armată.

Ce va face Putin cu noile crematorii mobile

Putin intenționează să importe noi crematorii în încercarea de a acoperi pierderile de război ale Rusiei din partea publicului, susține un raport.

Citește și: Fostul președinte rus Dmitri Medvedev amenință din nou cu războiul nuclear

Rapoartele susțin că Vladimir Putin folosește crematoriile mobile pentru a elimina cadavrele trupelor mobilizate ucise în război și pentru a ascunde pierderile Rusiei de public.

Lupte sângeroase în regiunea Donbas

Armata ucraineană suferă pierderi mari în fiecare zi, numărul acestora fiind de ordinul a trei cifre, a comunicat serviciul de informaţii BND unui grup de parlamentari din Bundestag care se ocupă de probleme de securitate, într-o întâlnire secretă săptămâna aceasta, relevă Spiegel, citând informaţiile

primite.

Capturarea oraşului Bahmut de către forţele ruse va avea consecinţe semnificative, întrucât aceasta i-ar permite Rusiei să facă progrese suplimentare, avertizează BND, potrivit căruia armata rusă îşi utilizează proprii soldaţi drept carne de tun la Bahmut.

Citește și: Rusia pregătește o nouă ofensivă în Ucraina. Ce a cerut Zelenski la Davos

Ministerul rus al Apărării a anunţat vineri că forţele sale au preluat controlul asupra Klişciovka, o aşezare mică la sud de Bahmut în regiunea Doneţk.

"Pe frontul din Doneţk, voluntarii unităţilor de asalt, cu sprijinul de foc al aviaţiei, forţelor de rachete şi de artilerie ale Districtului militar Sud au eliberat aşezarea Klişciovka", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konaşenkov, citat de EFE, în conferinţa sa de presă zilnică.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si