Potrivit unui comunicat de presă al președinției ruse, participanții la Consiliul de Securitate vor trece în revistă aspecte legate de neutralizarea amenințărilor la adresa securității naționale "în sfera migrației".

Citeste si: România se pregătește de o catastrofă mondială. Ce se ascunde "Seiful Apocalipsei" și unde este situat

Un alt subiect dezbătut va fi reglementarea proceselor de migrație "în interesul dezvoltării socio-economice și stabilității socio-politice a țării".

Medvedev, luare de poziție în Consiliul de Securitate al Rusiei

Vicepreședintele Consiliului de Securitate, Dmitri Medvedev, va prezenta un raport. Fostul premier și președinte al Rusiei, Medvedev, este unul dintre cei mai apropiați ai lui Vladimir Putin.

Kremlinul nu se așteptase niciodată ca mobilizarea să fie „populară” poporului rus. Acesta este motivul des invocat pentru întârzierea Rusiei de a declara chiar și o „mobilizare parțială”, informează publicația independentă Meduza.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Recentele sondaje comandate chiar de Kremlin au arătat că practic nimeni nu aprobă războiul din orașele mai mari ale Rusiei.

Doar unii dintre oamenii foarte în vârstă, care nu ar trebui să meargă niciodată pe front, încă aprobă „operațiunea specială”.

Un trend anti-Putin, tot mai vizibil în Rusia

Poate și mai îngrijorătoare pentru biroul președintelui rus este nemulțumirea și „frustrarea” tot mai mare față de Vladimir Putin însuși.

Corespondentul special al lui Meduza a intervievat surse apropiate de Kremlin despre modul în care guvernul evaluează starea de spirit din țară și cum încearcă să împiedice societatea să ajungă la un "punct de fierbere". 

Analiștii politici au remarcat o schimbare de retorică la Kremlin ca răspuns la ceea ce autoritățile din marile orașe rusești au aflat când Putin a comandat o serie de focus grupuri, pentru a afla ce cred locuitorii din orașe despre mobilizare.

vladimir putin

O analiză sociologică comandată de la Kremlin i-a adus vești proaste lui Putin

[Sursa foto: Kremlin.ru]

Potrivit unor surse apropiate biroului președintelui rus, analiza sociologică a evidențiat un rezultat previzibil: există un trend anti-Putin tot mai vizibil în Rusia.

"S-a văzut că toată lumea, și nu doar moscoviții, erau „frustrați”. Ceea ce a apărut a fost „o tendință anti-Putin perfect clară, chiar și printre cei care susțin „operațiunea specială”. Chiar și cei care sunt în favoarea ei ar spune că totul este prost organizat și este vina președintelui, deoarece el i-a numit pe toți ceilalți oficiali și militari", spun sursele citate de Meduza.

Singurii în mod clar în favoarea „operațiunii speciale” sunt cei cu adevărat în vârstă, pensionarii. Cu alte cuvinte, războiul din Ucraina se adresează doar rușilor care nu ar trebui să lupte niciodată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si