Boris Johnson a declarat că l-a avertizat pe Putin în legătură cu sancțiunile dure la care ar putea recurge occidentalii, în cazul în care președintele rus ar opta pentru război.

Boris Johnson- amenințat de Putin cu rachete

Fostul premier britanic a povestit cum, din discuțiile cu Vladimir Putin, acesta ar fi ajuns să-l amenințe subtil cu un atac cu rachete.

După ce Johnson i-a spus lui Putin că Ucraina nu va ajunge în NATO curând, liderul rus nu a fost mulțumit de răspuns, care spera la o excludere totală a acestei posibilități. Putin i-a răspuns înapoi fostului premier, sub forma unei amenințări: „Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura un minut sau ceva de genul acesta”.

Boris Johnson a mai afirmat faptul că, din atitudinea relaxată și calmă a lui Putin, el părea să se „joace” cu încercările în privința negocierii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Atac cu rachetă în Harkov: o persoană a decedat și alte trei au fost rănite

Zelenski avertizează: Rusia pregătește un nou atac masiv. Mutarea neașteptată a lui Putin

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski spune că Rusia pregătește un nou val de agresiune. Între timp, Kremlinul a decis să construiască 25 de colonii penitenciare în regiunile anexate din Ucraina.

Președintele ucrainean  Volodimir Zelenski a avertizat  în discursul său de marți noaptea că Rusia se pregătește pentru un nou val de agresiune.

Citește și:  Centralele nucleare din Ucraina, în vizorul Rusiei

Liderul de la Kiev consideră că Rusia și își intensifică activitatea militară lângă Bakhmut și Vuhledar din regiunea Donețk,  potrivit Kyiv Independent. 

Guvernul de la Moscova a însărcinat autorităţile carcerale să construiască 25 de colonii penitenciare în regiunile anexate din Ucraina încă de la începutul războiului, a relatat miercuri monitorul oficial al parlamentului, Parlamentskaia Gazeta.

Citește și:  VIDEO- Cine era Denis Monastirski, ministrul de Interne al Ucrainei, ucis în accidentul de elicopter

Douăsprezece închisori vor fi construite în regiunea Doneţk, şapte în Lugansk, trei în zona ocupată a regiunii Herson şi două în regiunea Zaporojie, unde urmează să fie construită şi o colonie penitenciară deschisă, potrivit unui ordin al guvernului rus emis marţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si