Close sidebar
Close sidebar

Vladimir Putin, anunțul momentului: Rusia mută armele nucleare mai aproape de Europa!

Președintele rus Vladimir Putin amenință din nou Occidentul cu armele nucleare. El transmite că va muta în luna iulie o parte dintre temutele focoase ale Rusiei mai aproape de Europa! Ce planuri ascunse are țarul de la Kremlin?

Razvan Ilie,

Vladimir Putin, anunțul momentului: ce va face cu armele nucleare în iulie 2023

[Sursa foto: Kremlin.ru]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vladimir Putin s-a întâlnit vineri, 9 iunie, cu președintele din Belarus Aleksander Lukașenko la reședința Bocharov Ruchei din orașul stațiune Soci din Rusia, relatează presa internațională.

Citește și: Momentul șocant în care tânărul rus de 20 de ani este sfârtecat de rechin în Marea Roșie, Egipt

Vladimir Putin a declarat vineri că Moscova va desfășura o parte dintre armele sale nucleare tactice în Belarus luna viitoare, o mișcare pe care opoziția din Belarus a descris-o ca o încercare de șantaj la adresa Occidentului.

Citește și: A murit Vera Putina, mama "secretă" a lui Vladimir Putin

Putin a declarat în timpul întâlnirii cu președintele Lukașenko că lucrările de construire a instalațiilor pentru arme nucleare vor fi finalizate în perioada 7-8 iulie, iar acestea vor fi mutate pe teritoriul vecinului Rusiei.

Vladimir Putin și Aleksandr Lukashenko

[Sursa foto: Kremlin.ru]

Putin, convins că a început contraofensiva Ucrainei

Preşedintele rus a mai declarat vineri, la Soci, că a început contraofensiva ucraineană, după cum o demonstrează desfăşurarea de întăriri inamice pe front, transmit agențiile internaționale. Potrivit lui, operațiunile ucrainenilor nu au avut succes.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: China, mutare neașteptată în războiul dintre Rusia și Ucraina

"Putem constata cu certitudine că ofensiva (ucraineană) deja a început", a declarat Putin presei, potrivit agenţiei de presă Interfax.

Vladimir Putin și Aleksandr Lukashenko, la Soci

[Sursa foto: Belta.by]

"Acest lucru este dovedit de utilizarea rezervelor strategice. Trupele ucrainene nu și-au atins obiectivele în niciun sector – datorită curajului soldaților ruși, organizării corecte a trupelor", a adăugat Putin, potrivit unei secvențe postate pe canalul Telegram.

Putin amenință cu armele nucleare

Mutarea anunțată de Vladimir Putin vine în timp ce Ucraina a intensificat atacurile în mai multe sectoare ale liniei frontului în ceea ce unii observatori văd drept începutul contraofensivei sale mult așteptate.

Rusia a folosit teritoriul Belarusului pentru a-și trimite trupele în Ucraina pe 24 februarie 2022 și a păstrat forțele și armele pe teritoriul aliatului său.

„Totul decurge conform planului”, a spus Putin în remarci televizate, în timp ce îl găzduia pe Lukașenko la reședința sa din stațiunea Soci, la Marea Neagră.

„În perioada 7-8 iulie, pregătirile instalațiilor relevante vor fi finalizate și vom începe imediat activitățile legate de desfășurarea acestor arme pe teritoriul dumneavoastră.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI