Dmitri Peskov a ținut să lămurească situația și susține că nu există un alt Vladimir Putin, iar liderul de la Kremlin nu se ascunde într-un buncăr.

Ce a declarat Dmitri Peskov despre sosia lui Vladimir Putin

"Probabil aţi auzit că se presupune că Putin ar avea mai multe dubluri, care lucrează în locul său în timp ce el stă într-un buncăr.

Aceasta este o altă minciună",  a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Citește și: VIDEO- Ziua 422 de război. Rusia a atacat Kievul cu drone iraniene

"Vedeţi ce fel de preşedinte avem. A fost şi este mega activ. Noi, cei care lucrăm cu el, cu greu putem ţine pasul cu el", a adăugat Peskov.

Zvonurile au luat amploare după vizita lui Putin pe frontul din Ucraina

Afirmația a fost făcută de secretarul Consiliului Naţional de Securitate al Ucrainei, Olexii Danilov, după vizita lui Putin în Ucraina.

Citește și: Două persoane au fost rănite după ce un avion de război a pierdut muniţie deasupra oraşului Belgorod

"Acela nu a fost adevăratul Putin",

a spus acesta.

”Cei care lucrează cu el abia reuşesc să ţină pasul cu el. Nu putem decât să-i invidiem energia. Doamne fereşte, nu poţi decât să îi doreşti sănătate.", a adăugat Peskov.

Cadouri inedite pentru soldații ruși. Au primit icoane cu Vladimir Putin de Paște

Războiul Rusia-Ucraina continuă de mai bine de un an. Soldații ruși aflați pe front au primit cadouri ciudate în preajma sărbătorilor pascale.

Pe lângă alimente, în colete au găsit icoane cu președintele Vladimir Putin, dar și apă sfințită.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Putin a vizitat fronturile din Ucraina, Herson și Lugansk pentru a se interesa de situația actuală

Militarii ruși au primit cadouri neașteptate chiar de Paște. Membrii partidului aflat la putere, Rusia Unită, au trimis colete cu accesorii bisericești militarilor ruși aflați pe front. În ele se aflau, pe lângă alimente, icoane cu președintele Vladimir Putin, dar și apă sfințită.

Soldații au fost răsplătiți în preajma sărbătorilor pascale cu obiecte bisericești cu chipul lui Vladimir Putin. Autoritățile le-au trimis colete cu accesorii bisericești militarilor ruși aflați pe front.

Citește și: Cadouri inedite pentru soldații ruși. Au primit icoane cu Vladimir Putin de Paște

Cu ocazia sărbătorilor pascale, soldații ruși au primit mai multe pachete. Acestea au fost trimise la Zaporojie, unde, poate, va începe contralovitura Forțelor Armate ale Ucrainei.

Pe 17 aprilie 2023, pe platforma Telegram a fost postat un videoclip cu conținutul pachetului de la partidul Rusia Unită pentru militarii ruși.

Soldații au deschis un pachet, unde, pe lângă cereale, tăiței și conserve, se găsea o sticlă întreagă de apă sfințită. Se pare că rușii au primit astfel de cadouri de Paște.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Lângă apă, era și o pungă cu inscripția „Pentru rugăciune”. Nu este prima dată când Federația Rusă trimite obiecte asemănătoare militarilor săi.

Citește și: EXCLUSIV: România, spijin pentru Ucraina în ultimul an de război/ Wajiha Haris: ”Datorită ajutorului românilor, am putut realiza totul”

Cu doar câteva luni în urmă, o situație similară a fost și cu lumânările. La acea vreme se specula că acestea salvează de gloanțe.

În anul 2020, pe internet au apărut știri cu icoane care îl înfățișau pe președintele Rusiei Vladimir Putin care erau vândute pe unul dintre aeroporturile din Sankt Petersburg.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si