Liderul rus, Vladimir Putin, s-ar confrunta cu probleme de sănătate din ce în ce mai grave. Starea sa s-a tot înrăutățit în ultima perioadă, astfel încât se crede că liderul rus ar fi trimis mai multe sosii în locul său, la diversele evenimente publice la care trebuia să participe.

Citește și: Alertă la Kiev: Locuitorii, sfătuiţi să meargă în adăposturile anti-aeriene. Sirenele au fost declanșate

Vladimir Putin ar avea probleme grave de sănătate

Canalul de Telegram General SVR a transmis că a primit informații de la Kremlin, din surse apropiate președitelui rus, cum că acesta este „grav bolnav” și suferă de amețeli și dureri de cap. Aceeași sursă susține că Putin a apelat la sosii pentru evenimentele publice, în scopul de a evita suspiciunile privind starea sa de sănătate.

Unele dintre evenimentele recente la care liderul rus ar fi trebuit să participe au fost anulate, dar nu s-a menționat clar cele la care ar fi trimis sosii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aceeași sursă menționată anterior transmite că Putin ar suferi de cancer. Aceeași informație a fost speculată în urmă cu mai multe luni.

În plus, Vladimir Putin ar suferi și de Parkinson, iar medicii care se ocupă de el ar urma să aibă o întâlnire la începutul anului următor pentru a stabili care sunt următorii pași în schema lui de tratament.

Citește și: Războiul continuă în Ucraina: 54 de rachete lansate de Rusia au fost doborâte de armata ucraineană

Vladimir Putin, mesaj de condoleanțe după moartea lui Pele

„Datorită talentului său, abilităţilor sale unice, jocului său fascinant şi frumos, fotbalul a devenit jocul preferat de milioane de oameni din întreaga lume, inclusiv în Rusia. Am avut plăcerea de a discuta cu acest om remarcabil şi voi avea pentru totdeauna cele mai bune amintiri despre el” ,   a transmis Putin într-o telegramă de condoleanţe adresată preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro.

Citește și: Cel de-al doilea ucrainean dispărut de Crăciun în Munţii Maramureşului a fost găsit mort


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si