Informaţia despre asasinarea lui Vladimir Putin este furnizată de sursele ziarului britanic  The Sun,  care susțin că moartea liderului de la Kremlin ar putea fi mascată drept un infarct.

Citeste si: Război Rusia- Ucraina, ziua 102. Explozii puternice în capitala Kiev. O centrală nucleară în pericol. Lupte de stradă se dau la Severdonețk

În aces fel, generalii ar urma să pună la conducerea Federaţiei Ruse un lider mai autoritar, care ar urma să decidă retrimiterea trupelor spre capitala Ucrainei, Kiev, conform dr.

Robert Thornton, expert în securitate. 

"FSB se gândeşte la schimbarea lui Putin, deoarece liderii serviciului cred că acesta s-a înmuiat cu privire la Ucraina. S-a retras din Kiev şi se concentrează acum doar pe regiunea Donbas", a dezvăuit acesta pentru sursa citată. 

Cine vrea să îl înlăture pe Vladimir Putin de la conducerea Rusiei

Robert Thornton este de părere că Vladimir Putin ar putea fi dat la o parte de către GRU, serviciul de informaţii militare al Rusiei, iar această hotărâre ar putea fi luată cât de mai curând posibil, mai ales dacă forțele militare ruse vor continua să piardă teren pe frontul din estul Ucrainei. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Au mijloacele necesară să facă asta.

Dacă vrei să dai o lovitură de stat, trebuie să o faci în secret, e clar. De asta GRU ar fi cel mai indicat serviciu să o facă, mai ales că li s-a dat multă putere în ultima vreme", a mai explicat expertul Robert Thornton. 

Citeste si: Un fan înrăit al lui Putin şi-a ucis cu bestialitate iubita însărcinată. Femeia s-a stins din viață sub privirile fiului ei de 11 ani

Potrivit acestuia, mai mulți ofiţeri i-ar fi transmis liderului rus şi un ultimatum: ori demisionează, ori va fi ucis. 

"După ce îl asasinează, ofiţerii vor ieşi la ieşi la televiziuni şi vor spune că Rusia are un nou lider. Cineva ca spune că săracul Putin a avut un infarct, din cauza stresului provocat de operaţiunea militară specială din Ucraina", a mai menționat Thornton, care a adus în vedere un episod asemănător acestuia. 

"Acelaşi lucru s-a întâmplat cu Brejnev, despre care se credea că e bolnav. Dar de fapt era mort. Şi nu e singurul lider comunist din anii '70 care a dispărut aşa din prim-plan", a concluzionat Thornton. 

Citeste si: Ucraina confirmă moartea unui general separatist rus


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si