Vladimir Putin i-a spus lui Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, că atacurile asupra Ucrainei sunt "inevitabile".

Olaf Scholz a fost cel care l-a sunat pe Vladimir Putin

"A fost atrasă atenţia asupra liniei distructive a statelor occidentale, inclusiv a Germaniei, care alimentează regimul de la Kiev cu arme şi antrenează armata ucraineană. Toate acestea, precum şi un sprijin politic şi financiar cuprinzător pentru Ucraina, determină Kievul să respingă categoric ideea oricăror negocieri", se arată într-un comunicat de presă al Kremlinului.

Citește și: Maia Sandu, atacată dur de la Moscova. "Portavocea" lui Putin: "Ce-a făcut ea pentru poporul ei?"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Liderul de la Kremlin a transmis că furnizarea de armament Ucrainei "îi încurajează, de asemenea, pe naţionaliştii radicali ucraineni să comită tot mai multe crime sângeroase împotriva civililor". 

Ucraina va primi în această primăvară şapte tancuri Gepard vechi 

Vladimir Putin susține că se vede nevoit să-și îndrepte atenția către alte ținte din Ucraina.

Citește și: Putin ia în calcul să-l elimine pe Lukașenko dacă Belarus nu trimite trupe în Ucraina- surse

"S-a remarcat faptul că forţele armate ruseşti s-au abţinut mult timp de la a viza anumite ţinte din Ucraina, dar acum astfel de măsuri au devenit un răspuns forţat şi inevitabil la atacurile provocatoare ale Kievului împotriva infrastructurii civile ruseşti, inclusiv podul din Crimeea şi instalaţiile energetice. Acest lucru include, de asemenea, atacul terorist asupra conductelor Nord Stream şi Nord Stream 2, ale cărui circumstanţe trebuie să fie investigate în mod transparent, cu implicarea agenţiilor ruseşti relevante”, menţionează comunicatul Kremlinului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si