După e a câștigat pentru a cincea oară alegerile prezidențiale din Rusia, Vladimir Putin a ținut un discurs al victoriei.

Un discurs a fost susținut și de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, care a făcut mai multe mărturii șocante cu privire la succesul de la urne al lui Putin.

Vladimir Putin: "Nimeni nu ne poate suprima, nu vor reuși niciodată"

Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale din Rusia, pentru a cincea oară.

Președintele a obținut o victorie de 87,97% dintre voturi. În aceste condiții, Vladimir Putin a devenit unul dintre cei mai longevivi conducători din Rusia.

Potrivit modificărilor făcute în constituția țării, acesta poate candida până în anul 2030.

După victoria uriașă, Vladimir Putin a ținut un discurs în fața țării, un discurs pentru susținătorii săi. Președintele a declarat, potrivit thesun.co.uk, că nimeni nu poate distruge Rusia.

"Suntem cu toții o echipă. Nimeni nu ne poate suprima, nu vor reuși niciodată. Dar noi, ca o singură familie unită, îi putem învinge. Și toate obiectivele noastre vor fi atinse, vom face totul pentru a atinge acest lucru", a declarat Vladimir Putin, în timpul discursului de după victorie, potrivit sursei citate anterior.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

vladimir putin

Vladimir Putin, discursul victoriei: "Nimeni nu ne poate suprima, nu vor reuși niciodată"

[Sursa foto: Profimedia]

Citește și: Vladimir Putin a câștigat alegerile din Rusia! Președintele se află la al cincilea mandat

Discursul liderului, dar mai ales reușita de la urne, a atras comentarii din partea președintelui Ucrainei.

Volodimir Zelenski l-a acuzat pe Vladimir Putin de nedreptate și de falsificarea voturilor. Mai mult decât atât, Zelenski a declarat că președintele Rusiei este însetat de putere.

"Este clar pentru toată lumea că această figură, așa cum s-a întâmplat deja de multe ori în cursul istoriei, este pur și simplu bolnav de putere și face totul pentru a domni pentru totdeauna. Nu există legitimitate în această imitație a alegerilor și nu poate exista. Această persoană ar trebui să fie judecată la Haga. Asta este ceea ce trebuie să ne asigurăm", a declarat Volodimir Zelenski, potrivit thesun.co.uk.

zelenski

Ce a declarat Volodimir Zelenski?

[Sursa foto: Capturi platforma socială X]

Părerea lui Zelenski pare a fi împărtășită și de alți lider. Oficialii din Marea Britanie a declarat că alegerile din Rusia nu au respectat valorile democratice, nefiind corecte.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

"Nu așa arată alegerile libere și corecte. Regatul Unit va continua să ofere ajutor umanitar, economic și militar ucrainenilor care își apără democrația", a declarat Ministrul de Externe din Marea Britanie, potrivit thesun.co.uk.

Un purtător de cuvânt de la Casa Albă susține, precum ceilalți lideri din Europa, că alegerile din Rusia nu arată cu adevărat realitatea de la urnele de vot.

"În mod evident, alegerile nu sunt libere și nici corecte, având în vedere modul în care domnul Putin a închis oponenții politici și i-a împiedicat pe alții să candideze împotriva lui", a declarat un purtător de cuvânt de la Casa Albă, potrivit thesun.co.uk.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si