În cadrul unei reuniuni cu liderii grupurilor parlamentare din Duma de Stat, președintele rus Vladimir Putin a mai acuzat conducătorii națiunilor din Occident că alimentează ostilitățile prin livrarea de armament în Ucraina.

Liderul de la Kremlin a insistat că țara sa nu refuză negocierile de pace, însă cei care se complac în refuz trebuie să știe că va fi mult mai dificil să ajungă la o înțelegere cu Federația Rusă.

Citeste si: Vladimir Putin, un nou atac la adresa Occidentului. "Au pierdut deja războiul cu noi"

"Auzim astăzi că vor să ne învingă pe câmpul de luptă. Ce pot spune? Să încerce!

În același timp, nu refuzăm negocierile de pace. Dar cei care le refuză trebuie să știe că pe măsură ce le vor refuza mai mult, cu atât va fi mai dificil să negocieze cu noi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Occidentul vrea să lupte cu noi până la ultimul ucrainean. Este o tragedie pentru poporul ucrainean, dar se pare că se îndreaptă în această direcție", a fost discursul liderului rus.

Război în Ucraina, ziua 136. Armata rusă nu și-a arătat încă tot potențialul

Putin susţine că armata a folosit doar o mică parte din potenţialul militar şi că abia acum începe războiul din Ucraina. 

Liderul de la Kremlin a avertizat vineri Occidentul că o continuare a sancţiunilor împotriva țării sale din cauza conflictului armat din Ucraina riscă să declanşeze creşteri catastrofale ale preţurilor energiei pentru consumatorii din întreaga lume.

Citeste si: O eroină a Maidanului din anul 2014 îi acuză pe ruși de crime de război. Femeia a fost capturată la începutul războiului din Ucraina

”Restricţiile de sancţiuni împotriva Rusiei provoacă mult mai multe daune acelor ţări care le impun”, a fost mesajul lui Vladimir Putin pentru liederii industriei de petrol şi gaze din Rusia.

Rusia este al doilea exportator mondial de petrol după Arabia Saudită, cel mai mare exportator mondial de gaze naturale şi cel mai mare exportator mondial de grâu.

Europa importă aproximativ 40% din necesarul de gaze şi 30% din cel de petrol din Rusia.

Citeste si: Refugiata ucraineancă pentru care un bărbat și-a părăsit soția și copiii a rămas parțial oarbă. Ce se întâmplă acum cu femeia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si