Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov a declarat într-un comunicat, ca răspuns la o întrebare a postului de televiziune francez: "Nu cred că cineva întreg la cap poate vedea la această persoană (Putin) semne ale vreunei boli ori afecţiuni".

Citeste si: Vladimir Putin, decizie de ultim moment: Ce legea a aprobat Rusia?

Şeful diplomaţiei de la Moscova a subliniat că Vladimir Putin, care împlineşte 70 de ani  în octombrie, apare în public "zilnic".

Moscova neagă că Vladimir Putin ar fi bolnav

"Îl puteţi vedea pe micul ecran, puteţi citi sau asculta discursurile lui", a adăugat el. "Îi las pe cei care răspândesc astfel de zvonuri să rezolve asta cu conştiinţa lor, în ciuda ocaziilor zilnice pe care le au de a verifica starea de fapt", a mai spus Serghei Lavrov.

Citeste si: Macron și Scholz îi cer lui Vladimir Putin „negocieri directe serioase” cu Zelenski

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sănătatea preşedintelui Putin şi viaţa sa privată sunt subiecte tabu în Rusia, aproape niciodată discutate în public.

Vladimir Putin se află la putere șa Moscova de peste două decenii.

El a declanşat la 24 februarie o ofensivă în Ucraina care a ucis mii de persoane, a provocat cea mai gravă criză a refugiaţilor din Europa de la Al Doilea Război Mondial şi a antrenat sancţiuni occidentale fără precedent împotriva Rusiei. 

Și Ambasada Rusiei la București a negat boala liderului de la Kremlin

În urmă cu mai multe zile, Ambasada Rusiei de la București a ironizat speculațiile din presă cu privire la bolile grave de care suferă Vladimir Putin.

Într-un mesaj postat pe Facebook, reprezentanța diplomatică spune că este „recunoscătoare” celor care și-au exprimat dorința de a „ajuta vindecării” lui Vladimir Putin, făcând referire la eventuali donatori de organe.

Citeste si: Rușii au atacat cu rachete orașul natal al lui Volodimir Zelenski

„Vă îndemnăm să nu vă faceți griji pentru sănătatea domnului Președinte, întrucât zvonurile și speculațiile presei occidentale, din păcate, des replicate și în România, despre boala Șefului Statului rus sunt la fel de neadevărate ca și falsurile care apar constant despre, să zicem, 'masacrele' efectuate de către trupele ruse asupra civililor din Bucea, Borodianka și alte localități din Ucraina”, se arată în mesajul postat de Ambasada Rusiei în România pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si