Într-o conferință video cu cei mai înalți oficiali ruși, Vladimir Putin a avut un acces de tuse repetat, ceea ce a ridicat semne de întrebare despre starea de sănătate a ”Țarului” de la Kremlin. Într-o încercare de a minimaliza situația, secvența video a fost editată, pentru ca tusea să nu mai pară atât de severă, iar purtătorii de cuvânt au insistat asupra faptului că președintele Rusiei se simte bine, iar starea sa de sănătate este una bună.

Pe filmare poate fi observat cum Putin, în vârstă de 68 de ani, se străduiește să termine o propoziție printre episdoade repetate de tuse. Spre deosebire de alți lideri ai lumii, precum Boris Johnson sau Donald Trump, se crede că Vladimir Putin a reușit să se ferească de infecția cu Sars-Cov2.

Citeste si: Grav accident rutier pe o autostradă din Germania

Citeste si: Curs valutar BNR, azi 19 noiembrie. Moneda euro tatonează pragul maxim atins vreodată

Rusia depăşeşte pragul de două milioane de contaminări cu noul coronavirus

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rusia a depăşit joi pragul de două milioane de contaminări cu noul coronavirus de la începutul epidemiei şi a înregistrat o creştere ”record” atât a îmbolnăvirilor, cât şi a morţilor zilnice din cauza covid-19, relatează Reuters.

Potrivit ultimului bilanţ zilnc prezentat de către autoritţile ruse, 23.610 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus, iar 463 au murit din cauza covid-19.

Bilanţul contaminărilor cu noul coronavirus SARS-CoV-2 a crescut la 2.015.608

- la o populaţie de 145 de milioane de locuitori.

Bilanţul morţilor din cauza covid-19 a crescut la 34.850 de la începutul epidemiei.

Rusia este a cincea ţară ca număr de îmbolnăviri de covid-19, după Statele Unite, India, Brazilia şi Franţa- care a depăşit marţi pragul de două milioane de îmbolnăviri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si