Close sidebar
Close sidebar

VIDEO |Putin și-a trucat prezența la o întâlnire oficială. Detaliul care l-a dat de gol pe președintele rus

Vladimir Putin a comis-o, din nou. Rusul și-a trucat prezența la o întâlnire oficială. Un detaliu l-a dat de gol și demonstrează că este o filmare fabricată.

Georgiana Balaban,

Vladimir Putin și-a trucat o întâlnire.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai mulți experți în acest domeniu au anunțat că Putin a trucat o întâlnire oficială. Rusul apare la o ședință cu angajații companiei aviatice Aeroflot, dar în realitate el nu a fost prezent. Specialiștii arată detaliul care l-a dat de gol, dar explică și cum s-a măsluit filmarea.

Citeste si: Vladimir Putin ”nu se va opri la Ucraina. Descurajarea nu mai este suficientă”. Care sunt temerile Țărilor Baltice

În mass-media se vehicula o informație, potrivit căreia Putin s-ar afla într-un buncăr în Siberia. Acum o întâlnire oficială trucată a liderului de la Kremlin a fost deconspirată de experții contactați de site-ul Obozrevatel.com. Se pare că președintele rus face eforturi mari pentru a da impresia că este alături de poporul său și nu este un fugar, așa cum a fost etichetat.

Vladimir Putin și-a trucat prezența în cadrul unei întâlniri

Sâmbăta trecută, președintele rus a avut o întâlnire, la aceeași masă, cu un grup de angajați ai companiei Aeroflot, cărora le-a spus că „denazificarea” Ucrainei „decurge conform planului”. Se pare că întâlnirea a fost filmată, iar videoclipul a fot publicat tocmai pentru a demonstra că președintele nu și-a abandonat cetățenii.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Mărturia cutremurătoare a unui medic din Cernihiv: „Nu știu cât va rezista orașul, dar voi rămâne în spital până la sfârșit”

Însă planul nu a funcționat așa cum trebuia. Experții care s-au ucupat de trucarea imaginilor au avut o „mică” scăpare.

În urma unei analize atente, specialiștii contactați de site-ul Obozrevatel.com au tras concluzia că întâlnirea lui Putin cu angajații Aeroflot n-a existat.

Citeste si: Kremlinul cere ca Ucraina să recunoască Crimeea ca fiind parte a Rusiei

„Cu încetinitorul, puteți vedea că mâna șefului Kremlinului trece la un moment dat prin microfon. Acest lucru poate indica faptul că videoclipul în care Putin se presupune că stă la aceeași masă cu angajații Aeroflot este de fapt editat.

Este foarte posibil, dar, în acest caz, complicii invadatorului ar trebui să folosească metode complexe de filmare.(...)

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Deci, șeful Federației Ruse nu a putut participa fizic la întâlnire. Ar putea fi filmat cu mai multe camere simultan, din mai multe unghiuri, chiar în buncăr. Pentru a combina diferite videoclipuri într-unul singur, ar fi necesar să se ajusteze în mod ideal coincidența în ceea ce privește unghiul și dimensiunea, să se facă același echilibru de culori și să se aleagă iluminarea potrivită. Astfel de manipulări pot fi efectuate și online”, dezvăluie Obozrevatel.com.

Citeste si: O familie de ucraineni a salvat 15 suflete din război, printre care s-a numărat și vloggerul Cristian Dascălu! Cum au reușit să fugă din Kiev!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI