Decizia face parte dintr-o serie de sancțiuni sportive pentru Rusia anunțate în ultimele zile, în contextul invaziei din Ucraina, anunță BBC.

Președintele rus are centura neagră la judo

De asemenea, Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei, care urma să aibă loc la Soci în septembrie, a fost anulat.

Citeste si: Mii de cetățeni ucraineni aşteaptă, ore în şir, să intre în România. Oamenii nu mai au mâncare, maşinile nu mai au benzină

Iar la începutul săptămânii s-a anunțat că finala Ligii Campionilor din 2022 se va juca la Paris și nu la Sankt Petersburg.

Vladimir Putin a felicitat armata rusă

„Ați dovedit în mod repetat în practică că sunteți gata să acționați cât mai eficient, clar și competent în orice condiții dificile, să rezolvați cele mai dificile și responsabile sarcini și să vă îndepliniți întotdeauna cu onoare datoria militară de a vă proteja țara natală și cetățenii noștri, pentru a asigura interesele naționale ale Rusiei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Vladimir Putin a felicitat armata Rusiei pentru "serviciul impecabil în numele Patriei". Cel mai negru scenariu pentru Europa

Citeste si: ÎPS Teodosie, despre situaţia din Ucraina: „Indiferent din ce motiv au fost izgoniţi sau poate unii de frică au plecat, noi să îi primim, să îi adăpostim”

Tradițiile eroice ale forțelor speciale au fost înscrise în istoria de secole a armatei noastre, în timpul Marelui Război Patriotic și au continuat, întărite în Afganistan, în multe puncte fierbinți, în timpul lichidării bandelor teroriste din Caucazul de Nord și Siria.

Vreau să mulțumesc comandamentului, personalului forțelor de operațiuni speciale, veteranilor unităților pentru loialitatea față de jurământ, pentru serviciul impecabil în numele poporului Rusiei și al marii noastre Patrie.

Mulțumire specială celor care în aceste zile își îndeplinesc eroic datoria militară în cadrul unei operațiuni speciale de asistență republicilor populare din Donbass”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si