Recent, tânăra a spus un adevăr crud și dureros despre copilăria ei. Vloggerita Cristina Kovacs a fost abuzată de tatăl ei. Incidentul a avut loc în urmă cu câțiva ani, când tânăra avea 14 ani. Tatăl ei, aflat sub influență alcoolului, a agresat verbal și fizic toată familia, în mod special pe Cristina.

”Era total schimbat. Cred că aveam vreo 14 ani. Mama era pe hol îl ruga pe tată să nu se ducă să îşi cumpere alcool pentru că a băut destul.

Stăteam cu bunica mea în camera şi ne era frică pentru că întindea spre zona asta de a fi agresiv cu noi. Urlă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Buşea cu picioarele în podea, trântea tot ce era în casă aia. Iesişe din camera să nervos să se ducă la baie şi a trântit uşa a dat draperia la oparte și mi-a zis: o vreau pe Cristina. Simţi când un tată te cheamă părinteşte și simți când este o altfel de chemare.

Şi i-am zis că nu pot să vin şi bunica mea îmi era frică să nu o lovească.

Eram foarte speriată. Am zis că nu mai scap, nici bunică-mea nu mai scapă, niciuna dintre noi nu mai scăpam. Aici ne este sfârșitul.

A venit bunica a bâtut la uşă și i-a zis am venit să o iau pe Cristina că e târziu. Abia atunci m-a lăsat şi am ieşit din camera plângând și tremurând”, povesteşte Cistina Kovacs, potrivit Antena Stars.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si