O vloggeriță din Mexic a avut parte de un sfârșit cutremurător. Conform presei străine, Adriana a fost luată de o mașină de pe aeroportul din Guadalajara, apoi a dispărut fără urmă. Oamenii legii din Mexic i-au găsit trupul neînsuflețit pe 2 noiembrie.

Citeste si: Irinel s-a spânzurat în direct pe Facebook! Ce a făcut tânărul din Iași înainte să își ia viața și care e motivul sinuciderii

Cum a murit Adriana Murrieta

Autoritățile au transmis că influencerița a murit sufocată. Ei nu exclud varianta crimei, deoarece tânăra a fost găsită sufocată în canal. „Totul indică faptul că nu a luat un taxi, ci a fost preluată de o maşină privată, care i-a fost pusă la dispoziţie”, au transmis anchetatorii mexicani.

Citeste si: Maria Karina, tânăra ucisă de fostul iubit în spatele Catedralei din Timişoara, a fost răzbunată

Presa străină menționează că în moartea Adrianei poate fi implicat și un cartel.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

vloggeriță ucisă în canal
Adriana Murrieta a fost ucisă.[Sursa foto: Instagram]

Povestea a început pe 1 noiembrie 2020, când familia Adrianei a dat-o dispărută după o călătorie cu avionul. Adriana Murrieta Trevino a dispărut pe 1 noiembrie, după ce a ajuns pe aeroportul din Guadalajara, statul Jalisco, cu o cursă care venea din Culiacan, statul Sinaloa.

Citeste si: Revoltător! Presupușii ucigași ai femeii din valiză au cerut să fie lăsași să plece acasă! Dezvăluiri despre crima care a îngrozit România! EXCLUSIV

La o zi după ce a dispărut, trupul fetei celebre pe Instagram a fost găsit într-un canal din cartierul Santa Cruz del Valle, în Tlajomulco de Zúñiga.

Sora Adrianei a publicat pe rețelele sociale un mesaj prin care anunța moartea tinerei: „Mai mult decât oricine, ne-am fi dorit să împărtășim un final diferit sau mai puțin dureros pentru cei dragi. Dincolo de curiozitatea pe care o astfel de știre o poate provoca, cerem puțin respect și precauție. Vă mulțumim tuturor că vă faceți griji, știm perfect ce a însemnat Adriana în viața multora”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si