Close sidebar
Close sidebar

Vloggerul Selly, prima reacție după ce și-a distrus bolidul de 70.000 de euro

Selly, cel mai cunoscut vlogger din România, și-a cumpărat o mașină de 70.000 de euro.

M.A.,

Selly, cel mai cunoscut vlogger din România, și-a cumpărat o mașină de 70.000 de euro.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urmă cu nici măcar o lună, Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri români, se lauda pe internet cu noua mașină: un bolid de 70.000 de euro la care vloggerul visa de foarte mult timp. Nu a apucat însă să se bucure prea mult de el, și asta pentru că tânărul a fost implicat într-un accident în urma căruia bolidul a fost avariat destul de serios.

Vloggerul Selly a obținut recent permisul de conducere. Tot în urmă cu scurt timp și-a achiziționat o bijuterie pe patru roți la care visa de ceva timp. Lipsa de experiență și-a spus însă cuvântul. Accidentul nu a fost unul grav iar Selly nu a pățit nimic. Autoturismul său de lux însă a ieșit destul de șifonat în urma impactului. Nu au existat victime nici în cealaltă mașină implicată în acccident.

Cert este încă un lucru: Selly se face vinovat de cele întâmplate, ceea ce înseamnă că el va suporta cheltuielile pentru reparația bolidului său.

Ce spune Selly despre nefericitul eveniment?

„Eu n-am vrut să vorbesc despre subiectul acesta. Și nici măcar nu am vrut să se afle. Dar din moment ce a ajuns peste tot în presă, haideți mai bine să vă povestesc eu exact cum s-a întâmplat.

Am făcut un accident din vina mea în sensul giratoriu de la Aviatorilor. Eu eram pe banda depărtată de sensul circular și voiam să fac stânga. M-am încadrat prost, în timp ce tipul care a intrat în mine era aproape de sens și în loc să facă stânga, el voia să meargă înainte. Deci, cumva, amândoi eram încadrați prost. Eu am greșit când am vrut să schimb banda. Eu nu l-am văzut pe el.
M-am asigurat, am mers înainte și el a intrat în mine. Cel mai important e că eu sunt bine și că omul acela este bine”, a povestit Selly pe rețelele de socializare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Raed Arafat, anunț de ultimă oră: ”Eu plec! Să nu creadă vreunul că…”

Citeste si: Un bătrân din Pitești a sfârșit tragic după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un șofer băut

Citeste si: A înșelat 70 de persoane și i-a păgubit de aproximativ 60.000 de lei printr-o metodă inedită

Reparația autoturismului de lux îl va face pe Selly să scoată ceva bani din buzunar. În jur de 5.000 de euro trebuie să platească vloggerul pentru a-și pune la punct bolidul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI