Close sidebar
Close sidebar

Volodimir Zelenski a anunțat bilanțul atacului de la Ceasiv și care sunt măsurile pe care Ucraina le va lua

Zelenski a postat un nou mesaj în care a vorbit despre separatiştii din Doneţk și despre dorința acestora de a fi recunoscuți ca “stat” de Coreea de Nord.

Diana Bostan,

Volodimir Zelenski

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Președintele Ucrainei a declarat că sancțiunea va fi una dură “la toate nivelurile”, după ce separatiştii din Doneţk au spus că au fost recunoscuţi ca stat de Coreea de Nord. 

Zelenski a vorbit despre separatiștii din Donețk

“Am participat la conferinţa “Asian Leadership”, care are loc în fiecare an la Seul, caşitala Coreei de Sud. Este una dintre platformele care atrag atenţia întregii regiuni. Şi este important pentru Ucraina ca interesele şi valorile noastre să fie auzite în toată lumea, în special în ţări importante din Asia. Le-am mulţumit pentru susţinerea lor şi am cerut o opoziţie mai activă faţă de tacticile de teroare ale Rusiei.

Citeste si: Zelenski a anunțat că Ucraina este membru al unui program special al NATO. Armata rusă, nevoită să-și regândească strategia

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Şi ce ironie diabolică: astăzi reprezentanţii structurilor de ocupaţie din Doneţk au anunţat că au fost, după cum spun ei, recunoscuţi de Coreea de Nord. Bineînţeles, vom reacţiona într-un mod foarte dur la toate nivelurile. Însă aceasta este o veste care nici măcar nu merită comentarii suplimentare. Totul este evident. Calea pe care mergem noi şi unde poate duce calea ocupanţilor”, a spus Zelenski miercuri seară.

Președintele ucrainean a anunțat bilanțul atacului de la Ceasiv 

Potrivit acestuia, numărul morţilor din atacul ruşilor la Ceasiv Iar a ajuns la 48.

Citeste si: Volodimir Zelenski, nou discurs despre gazele din Rusia: ”Rusia nu a jucat niciodată după reguli în sectorul energetic”

 “În acest moment, pe lista celor morţi se află 48 de persoane, inclusiv un copil.

Din nefericire, numărul celor salvaţi nu s-a schimbat – 9. Salvatorii vor lucra în acel loc până când se vor înlătura toate dărâmăturile. Este unul dintre cele mai brutale atacuri ale ruşilor de pe durata întregului război – atât de multe victime... Condoleanţe rudelor şi prietenilor victimelor”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI