El a mulțumit Regatului Unit pentru sprijinul acordat, dar a cerut sancțiuni mai dure și „să ne asigurăm că cerurile noastre sunt în siguranță”.

Președintele Ucrainei i-a mulțumit prim-ministrului Boris Johnson 

Și l-a invocat pe Sir Winston Churchill într-un discurs emoționant adresat parlamentarilor, promițând că va lupta cu trupele rusești invadatoare în aer, pe mare și pe străzi.

Citeste si: Polițiștii ruși au tăiat curentul unui copil de clasa a șasea care a întrebat de războiul din Ucraina

Citeste si: Întâlnire a președintelui Klaus Iohannis cu vicepreședintele SUA, Kamala Harris

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prim-ministrul Boris Johnson a declarat că președintele Zelensky a „mișcat inimile tuturor” urmărind și s-a angajat să „continue cu înăsprirea sancțiunilor economice” în jurul președintelui rus Vladimir Putin.

Liderul laburist Sir Keir Starmer a lăudat, de asemenea, „curajul [și] hotărârea” președintelui și a poporului său, adăugând: „El și-a arătat puterea și trebuie să îi arătăm lui – și poporului ucrainean – angajamentul și sprijinul nostru”.

BBC anunță că va relua reportajele în limba engleză în Rusia de marți seara

BBC a anunțat reluarea serviciilor în limba engleză din Rusia de marți seară, după ce le-a suspendat din cauza adoptării în Rusia a unei legi care impune pedepse grele cu închisoarea pentru difuzarea de „informații mincinoase despre armată”, potrivit AFP.

Citeste si: Mesaj al unor prizonieri ruși în Ucraina: „Nu veniţi aici! Nicio sumă de bani nu merită. Aici e un război!”

Citeste si: Papa Francisc, apel la pace: "Mă rog pentru tinerele mame şi copiii lor care fug de război și foamete"

„După o analiză atentă, am decis să reluăm reportajele în limba engleză din Rusia în această seară (marți, 8 martie), după ce au fost suspendate temporar la sfârșitul săptămânii trecute”, a declarat postul public britanic într-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si