Zelenski a prezentat formula pentru pace, iar aceasta include zece pași de importanță critică.

Volodimir Zelenski și Joe Biden au discutat la telefon

“Şeful statului şi-a exprimat recunoştinţa faţă de omologul american pentru un alt pachet de ajutor pentru apărare anunţat vinerea trecută, precum şi pentru sprijinirea consecventă a suveranităţii şi integrităţii teritoriale a Ucrainei, pentru leadership în consolidarea eforturilor internaţionale de contracarare a agresiunii ruse”, se arată pe site-ul preşedinţiei ucrainene.

Citește și: Un băiețel din Rusia a primit citație pentru a se prezenta la Comisariatul Militar. Rudele copilului încearcă să găsească o explicație: „De ce i se cere asta?”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

” Ajută nu numai la succesul pe câmpul de luptă, ci şi la menţinerea stabilităţii economiei naţiunii noastre. Şeful statului a informat despre consecinţele terorii rachetelor ruseşti, care au dus la distrugerea a aproximativ 50% din infrastructura energetică ucraineană. În acest sens, Volodimir Zelenski a lăudat ajutorul alocat de Statele Unite pentru reconstrucţia sistemului energetic al Ucrainei. El şi-a exprimat speranţa aprofundării cooperării în acest domeniu”, adaugă president.gov.ua.

Liderul de la Kiev a vorbit și despre necesitatea unei apărări aeriene capabile 

Zelenski consideră important ajutorul oferit în apărarea populației civile și a infrastructurii din Ucraina.

Citește și: Noi amenințări din partea lui Medvedev: Rusia accelerează producţia "celor mai moderne arme"

Joe Biden a confirmat faptul că va rămâne alături de poporul ucrainean cât timp va fi necesar.

Statele Unite ale Americii și-au luat angajamentul față de principiul suveranităţii şi integrităţii teritoriale a statului nostru în cadrul graniţelor recunoscute internaţional.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si