Close sidebar
Close sidebar

Volodimir Zelenski, mesaj pentru Putin. "A început contraofensiva"

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a confirmat că s-a pornit mult așteptata contraofensivă împotriva Rusiei pentru recucerirea teritoriilor preluate abuziv de la Ucraina. "Să-i transmiteți asta lui Putin", le-a spus el jurnaliștilor prezenți la o conferință de presă.

Razvan Ilie,

Preşedintele Volodimir Zelenski, mesaj către Vladimir Putin

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Preşedintele Volodimir Zelenski a recunoscut sâmbătă că armata sa este angajată ”în operaţiuni contraofensive şi defensive”, potrivit presei internaționale.

Citește și: Momentul șocant în care tânărul rus de 20 de ani este sfârtecat de rechin în Marea Roșie, Egipt

Mesajul vine la o zi după ce liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat că iniţiativa mult lăudată a Kievului de a recuceri teritoriul este în plină desfăşurare, transmite Reuters.

Citește și: Vladimir Putin, anunțul momentului: Rusia mută armele nucleare mai aproape de Europa!

Citeste si: Doliu în lumea sportului românesc! Sonia Iovan, campioană olimpică la gimnastică, și-a găsit sfârșitul în Franța- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Volodimir Zelenski afirmă că toți comandanții săi de top sunt într-o mentalitate „pozitivă”, în timp ce trupele lor se angajează în lupte intense de-a lungul liniei frontului.

Zelenski: Să-i spuneți asta lui Putin!

Liderul ucrainean nu a dezvăluit detalii, spunându-le reporterilor să-i transmită lui Putin că generalii săi sunt optimişti.

Zelenski a ridicat din umeri la o conferinţă de presă, când a fost întrebat despre comentariile lui Putin de vineri, potrivit cărora Kievul şi-a început contraofensiva, dar nu a făcut niciun progres.

”În Ucraina au loc acţiuni contraofensive şi defensive, dar nu voi spune în detaliu în ce stadiu se află”, a spus Zelenskiy, enumerând după nume cei mai buni membri ai armatei ucrainene.

Statul major al Ucrainei a declarat că forţele sale au respins atacurile inamice în jurul Bahmut şi a oraşului de mult asediat Marinka.

Forţele ruse, ”continuă să sufere pierderi grele pe care încearcă să le ascundă”, a anunţat statul major.

Generalul Oleksander Sirski, comandantul forţelor terestre care deţine controlul operaţional al contraofensivei, a postat pe reţelele de socializare o imagine cu o explozie despre care a spus că este un grup de soldaţi ruşi distrus lângă Bahmut.

Purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene Serhi Cerevati a raportat noi progrese lângă Bahmut.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI