În urma discuțiilor, fostul premier Florin Cîțu l-a numit pe Vladimir Putin criminal şi a solicitat izolarea economică totală a Rusiei. 

Putin- un criminal

Domnule preşedinte Zelenski, este o onoare să vă ascultăm astăzi în Parlamentul României. Domnule preşedinte Zelenski sunteţi un erou nu doar în Ucraina. Curajul dvs ne inspiră pe toţi, ne motivează să fim mai uniţi pentru că doar împreună putem reuşi ce ne-am propus şi putem învinge.

E inadmisibil ce se întâmplă acum în Ucraina. Vladimir Putin este un criminal.

Prin gestul dvs de a merge în mijlocul cetăţenilor din Bucea aţi arătat că sunteţi un lider. De aceea noi nu trebuie să rămâne pasivi. Pentru a stopa demersurile Rusiei, toată Europa trebuie să facă mai mult, fiindcă în Ucraina sunt asasinaţi copii, civili, bătrâni şi oameni nevinovaţi.

Citeste si: Informații terifiante: Soldații ruși mănâncă carne de câine și violează minore

Războiul acesta nu are justificare şi avem datoria să îl oprim prin toare mijloacele. Asta înseamnă că Rusia trebuie izolată complet din punct de vedere economic. E important să aflăm direct de la dvs despre situaţia Ucrainei ”, a afirmat Cîţu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A fost păstrat un moment de reculegere la solicitarea lui Nicolae-Miroslav Petreţchi, deputatul Uniunii Ucrainenilor din România.

Citeste si: La 13 ani, acuzată de dublă crimă

Volodimir Zelenski a acuzat duminică Rusia de comiterea unui "genocid" în Ucraina pentru a elimina "întreaga naţiune", la o zi după descoperirea a numeroase cadavre pe străzile din oraşul Bucha, în apropiere de capitala Kiev după plecarea forţelor ruse.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si