Close sidebar
Close sidebar

Vor fi sau nu acordate noi vouchere de vacanță în anul 2021

Voucherele de vacanţă vor fi acordate şi în anul anul 2021, însă vor fi emise doar în format electronic, se menţionează într-un proiect de act normativ publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP).

Andreea Bolocan,

Vor fi sau nu acordate noi vouchere de vacanță în anul 2021 [Sursa foto: click.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Voucherele vor fi menținute cu scopul sprijinirii industriei ospitalității, puternic afectată de pandemie, se arată în nota de fundamentare.

Cât vor valora voucherele de vacanţă în anul 2021

"Măsura menţinerii acordării voucherelor de vacanţă în cuantum de 1.450 lei, până la data de 31 decembrie 2021(...) va sprijini industria ospitalităţii puternic afectată de efectele pandemiei Covid-19, în sensul recuperării pierderilor suferite ca urmare a suspendării activităţii structurilor de primire turistice cu funcţiuni de cazare şi/sau alimentaţie publică sau a restrângerii circulaţiei persoanelor în anumite zone cu grad de infectare ridicat", se menţionează în nota de fundamentare.

Citeste si: Curs valutar BNR, azi 29 decembrie. Moneda EURO, la un pas de un nou record

Voucherele se folosesc doar pentru servicii turistice în România

Citeste si: Guvernul Cîțu, primele probleme. Angajații din Sănătate, nemulțumiți de înghețarea salariilor

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Voucherele de vacanță sunt destinate acoperirii cheltuielilor cu servicii turistice, de cazare, de masă și/sau de recuperare a capacității de muncă. Ele pot fi utilizate și pentru acoperirea cheltuielilor cu servicii de călătorie și/sau de divertisment, dacă se regăsesc într-un pachet turistic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI