Donald Trump acuză direct Iranul de intenția de a-l ucide "pentru a destabiliza și a semăna haos în Statele Unite”. 

Fostul președinte SUA ar fi fost informat de serviciile de informații americane cu privire la amenințările Iranului de a-l asasina, a transmis miercuri echipa de campanie a lui Trump.

Trump a anunțat pe platforma de socializare X, fosta Twitter, că există „amenințări mari asupra vieții mele din partea Iranului”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Pământul ar urma să fie lovit în următoarele ore de o furtună geomagnetică. Ce spun oamenii de știință- wowbiz.ro

„Iran a făcut deja mișcări care nu au funcționat, dar vor încerca din nou”, a adăugat candidatul la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Donald Trump a mulțumit Congresului pentru aprobarea mai multor bani pentru Serviciul Secret. „Oficialii serviciilor de informații ne-au transmis că aceste atacuri continue și coordonate s-au accentuat în ultimele câteva luni”, a declarat directorul de comunicații al campaniei Trump, Steven Cheung, într-o declarație de presă.

Donald Trump acuză Iranul că vrea să-l ucidă

Donald Trump acuză Iranul că vrea să-l ucidă

[Sursa foto: Captură YouTube]

Iranul nu a comentat acuzațiile lui Trump

Candidatul republican la președinție ar fi fost informat „cu privire la amenințările reale și specifice din partea Iranului de a-l asasina în efortul de a destabiliza și a semăna haos în Statele Unite”, se arată în comunicatul de presă al echipei de campanie a lui Trump.

Echipa lui Trump nu a detaliat afirmațiile și nu a fost imediat clar dacă amenințările la care se referea erau noi sau fuseseră raportate anterior, potrivit BBC.

Guvernul iranian nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii, dar Teheranul a negat anterior afirmațiile SUA de amestec în afacerile interne din America.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si