Close sidebar
Close sidebar

"Vor încerca din nou!" Donald Trump, în fața unei noi tentative de asasinat? Ce țară ar fi comandat eliminarea fostului lider SUA

Donald Trump, fostul președinte SUA și candidat al partidului republican, se teme că vor mai exista tentative de asasinat la adresa sa, după ce a trecut printr-o situație-limită la un miting din luna iulie, fiind rănit la ureche, și după ce un alt bărbat înarmat a avut de gând să-l ucidă, la terenul său de golf din Florida, dar a fost oprit la timp de forțele de securitate.

Sorin Negru,

Donald Trump acuză Iranul că vrea să-l ucidă

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Donald Trump acuză direct Iranul de intenția de a-l ucide "pentru a destabiliza și a semăna haos în Statele Unite”. 

Fostul președinte SUA ar fi fost informat de serviciile de informații americane cu privire la amenințările Iranului de a-l asasina, a transmis miercuri echipa de campanie a lui Trump.

Trump a anunțat pe platforma de socializare X, fosta Twitter, că există „amenințări mari asupra vieții mele din partea Iranului”.

Citeste si: Câte zile de vacanță vor avea elevii de Crăciun și de Revelion! Calendarul anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Valoarea tichetelor de masă crește de la 1 octombrie 2024. Câți bani vor primi angajații în plus- antena3.ro

„Iran a făcut deja mișcări care nu au funcționat, dar vor încerca din nou”, a adăugat candidatul la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Donald Trump a mulțumit Congresului pentru aprobarea mai multor bani pentru Serviciul Secret. „Oficialii serviciilor de informații ne-au transmis că aceste atacuri continue și coordonate s-au accentuat în ultimele câteva luni”, a declarat directorul de comunicații al campaniei Trump, Steven Cheung, într-o declarație de presă.

Donald Trump acuză Iranul că vrea să-l ucidă

[Sursa foto: Captură YouTube]

Iranul nu a comentat acuzațiile lui Trump

Candidatul republican la președinție ar fi fost informat „cu privire la amenințările reale și specifice din partea Iranului de a-l asasina în efortul de a destabiliza și a semăna haos în Statele Unite”, se arată în comunicatul de presă al echipei de campanie a lui Trump.

Echipa lui Trump nu a detaliat afirmațiile și nu a fost imediat clar dacă amenințările la care se referea erau noi sau fuseseră raportate anterior, potrivit BBC.

Guvernul iranian nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii, dar Teheranul a negat anterior afirmațiile SUA de amestec în afacerile interne din America.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI