Close sidebar
Close sidebar

Vor putea susține elevii examenele naționale? Răspunsul lui Horatiu Moldovan

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan, a vorbit despre cum vor susține elevii examenele naționale, spunând că dacă un copil este bolnav, în principiu nu va putea da examenul.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

„E un fapt că a aduce copiii la examen înseamnă a creea o comunitate cu risc epidemiologic. Ca atare, anumite măsuri de prudență și în această situație devin obligatorii. Distanțarea socială, triajul epidemiologic, printre măsuri. Se va lua și tempereatura.

Citeste si: Brazilia- Mai mult de 15.800 de noi cazuri de Covid-19

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

A impune o barieră 37,3 creează o angoasă. Actul normativ nu l-am definitivat. Suntem doar în discuție. În principiu, un copil bolnav nu poate da examen. Noțiunea de om suferind e mai complexă decât măsurarea temperaturii.

Citeste si: Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: 30.000 de români vor fi testaţi

Unitățile de învățământ trebuie să aibă posibilități medicale ca acești copii subfebrili să îi consulte cineva și să vadă dacă e bolnav. Dacă e vorba de un copil bolnav nu ar trebui să dea examen. Avem în vedere orice abordare. O altă abordare e ca acești copii să dea examenul într-o altă sală, dacă starea sănătății lor le permite”, a declarat Horațiu Moldovan, la Antena 3.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI