Un alt lider al opoziției, Vladimir Kara-Murza, îl acuză pe Vladimir Putin că şi a trimis oamenii să îi elimine pe toţi rivalii din ţară şi din străinătate.

În tot acest timp, candidații la alegerile prezidențiale sunt scoşi de pe buletinele de vot, în timp ce susținătorii lui Aleksei Navalnîi sunt trimişi pe front. Extern, Moscova face noi amenințări în ceea ce privește războiul nuclear.

Citește și: Cine este ucraineanca care a fost dată în urmărire? Lolita ar fi pozat topless în Piaţa Roşie din Moscova

Mama lui Aleksei Navalnîi acuză autoritățile ruse

„Noaptea trecută m-au dus în secret la morgă şi mi-au arătat trupul lui Alexei. Ei mă şantajează, vor să îmi impună unde, când şi cum să fie îngropat Alexei. Vor să facă asta în secret, fără să îmi iau la revedere. Vor să mă ducă la marginea unui cimitir, lângă un mormânt proaspăt şi să îmi spună: Aici odihneşte fiul tău! Nu sunt de acord cu acest lucru.” , a spus Liudmila Navalnîi, mama lui Alexei Navalnîi.

Unul dintre dezvoltatorii neurotoxinei vine cu o explicație: autoritățile nu vor să predea trupul lui Alexei Navalnîi la aproape o săptămână după deces pentru că otrava ar rămâne în corp până la o lună.

Un prieten al lui Aleksei Navalnîi şi la rândul său opozant al lui Vladimir Putin, Vladimir Kara-Murza, declară că decesul este opera unei echipe de asasini folosită de Kremlin.

Explicația acestuia are la bază motivul că se urmărește eliminarea opoziţiei în plin an electoral. Mai mult, singurul rival al lui Vladimir Putin la președinție a fost eliminat din cursă, după o decizie care a fost aprobată joi de tribunal.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Când este legal deepfake-ul? Explicațiile avocatei Silvia Uscov: „Vor fi pedepse cu închisoarea pentru nesemnalizarea corespunzătoare”

„Există multă descurajare, multă disperare, ceea ce este de înțeles uman. Eu însumi am fost în ceață toată această săptămână. Dar le datorăm tovarășilor noștri căzuți să continuăm să lucrăm cu și mai multă forță și să obţinem lucrurile pentru care au trăit și pentru care au murit.”, a declarat Vladimir Kara-Murza, lideri al opoziției ruse.

Rușii care au depus flori în memoria lui Aleksei Navalnîi ar fi primit hârtii de înrolare și ar fi fost trimiși să lupte pe frontul din Ucraina. Mai mult, ar fi apărut detalii și despre moartea pilotului rus care a dezertat cu elicopterul la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina.

Bărbatul locuia în Spania și ar fi fost ciuruit de gloanţe şi apoi călcat cu maşina. Americanii consideră că până și cetățenii sunt în pericol.

Citește și: Trupul lui Navalnîi ar fi fost transportat într-un convoi la miezul nopții! Camerele de supraveghere au surprins totul

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

Niciun cetăţean american nu ar trebui să ia în considerare o călătorie în Rusia indiferent de motiv. Punct! Riscă să fie arestaţi de regimul rus, să ajungă la închisoare.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Mattehw Miller.

Dacă existenţa ţării noastre va fi pusă în pericol, ce opţiuni îi rămân şefului statului? Niciuna! Și mai sunt şi accidente. Pornirea neintenţionată a unui conflict nuclear nu poate fi ignorată”, a spus vicepreşedintele Consiliului rus de Securitate, Dmitri Medvedev.

„Acum o lună, un sistem rusesc de control al traficului aerian a amenințat că va doborî avioanele franceze în Marea Neagră când ne aflam într-o zonă internațională liberă, în care patrulam”, a declarat ministrul francez al Apărării, Sebastien Lecornu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si