Unde medicina moderna n-ajunge, e nea Costica- un fost muncitor la fabrica de ulei, cu o sapca ponosita si o camasa inodata sub burta. Asa isi primeste barbatul pacientii veniti din tot judetul.

Costica spune ca nu poate sa ii reuze, din cauza bunatatii sale.

I se spune "Vraciul". Multi oameni apasati de griji il cauta sa-si afle leacul. Unii dupa controale multe si diagnostice in lant puse de doctori, altii cu boli grele, nestiute.

„Nu-mi spun, eu le zic. Nu-mi spun nimic. Le zic, ma adresez la punctul cuvenit. Daca te-ndrepti, te-ndrepti, daca mori eu iti zic acum, recenta-i treaba”, spune el.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nea Costica sustine ca vede in trupul uman orice suferinta. Cu o precizie cum numai un tomograf poate avea, sateanul din Vladiceni vorbeste cu usurinta medicului specialist despre maladii incurabile, afectiuni cronice, ori dureri banale. Multi suferinzi i-au trecut pragul si multi ar fi plecat vindecati.

Nu sunt putini in sat cei care cred ca nea Costica e atins de har: „Sunt medici care nu stiu ce tensiune am eu, dar nenea Costica imi spune exact tensiunea.

Daca pe bolnavi spune ca-i trateaza, pe sanatosi ii consiliaza. „Am patru copii si mi-a zis de unul dintre copii ca e bolnavior si ca vreau sa ma duc la un control. Si nu vrei sa te duci la doctorita, ci direct la spital. Si asa e. Stia gandurile mele, dar de unde nu stiu”.


Sa apelezi la un asa zis vindecator, chiar si dupa ce medicina moderna da gres, este o ineptie- spun cei cu carte multa. Ii aproba si altii, vecini de-ai asa-zisului vraci.

„I-am zis "Costica, de ce minti tu oamenii?" Si a zis "Pai, daca sunt prosti si imi dau bani, ce vrei sa fac?"Citeste omu il scaneaza din cap pana picioare, il trage putin de limba si face legaturi foarte bune, cum te duci la un pisholog si te intreaba, ce ai facut, cum s-a intamplat”, povesteste un alt localnic.

Cata vreme exista creduli, oameni ca nea Costica vor avea o ocupatie. Deocamdata insa "Vraciul din Vladiceni" mai are pana sa se imbogateasca de pe urma lor!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si