Femeia de 40 de ani din București ar fi reușit să înșele un bărbat "prin metode specifice actelor de vrăjitorie", iar acesta ar fi pierdut suma de 7.000 de euro, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Citește și: Un conflict început între doi frați a escaladat rapid, în Centrul Vechi, la Botoșani! Oamenii s-au luat la bătaie și au împiedicat autoritățile să își facă treaba

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliție au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de euro.

Care sunt acuzațiile aduse "vrăjitoarei" din Capitală

Polițiștii spun că în data de 21 august 2024 au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în perioada 04 – 07 august 2024, o persoană, pe care ar fi cunoscut-o în mediul online, "prin metode specifice actelor de vrăjitorie, l-ar fi determinat să-i remită diverse sume de bani, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.000 de euro".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

Din cercetările și investigațiile efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către o femeie, în vârstă de 40 de ani.

În vederea administrării materialului probator, ieri, 24 septembrie 2024, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

De asemenea, bănuita a fost depistată și condusă la audieri, față de aceasta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentată în fața instanței, cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si