Acest proiect este parte a unui efort mai amplu pentru a reabilita infrastructura rutieră din comuna Vulturu, inclusiv tronsonul care duce către Suraia. Proiectul de Modernizare a DJ 204 D se desfășoară pe parcursul mai multor etape, fiecare aducând îmbunătățiri semnificative în infrastructura rutieră a județului Vrancea.

Care este stadiul lucrarilor la refacerea drumului județean 204 D

Un element cheie al acestui proiect îl reprezintă turnarea stratului de uzură pe drumul județean 204 D, în special în satul Maluri.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, s-a asigurat personal că progresul acestor lucrări este în desfășurare și că standardele înalte de calitate sunt respectate.

Într-o vizită recentă la șantierul de la Maluri, Cătălin Toma a fost însoțit de primarul Nicușor Păcuraru. Cei doi lideri au observat direct modul în care proiectul avansează și s-au asigurat că toate aspectele sunt gestionate corespunzător.

"Îi asigurăm pe toți vrâncenii că ducem treaba la capăt! Este o lucrare complexă, foarte bine realizată, cu rigole, accesul în proprietăți realizat, acum se toarnă stratul de uzură și sperăm ca în cel mai scurt timp lucrarea să fie finalizată, astfel încât șoferii să aibă toate condițiile pentru un trafic în siguranță", a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Refacerea drumului județean 204 D din Vrancea, investitie de 21 de milioane lei

Proiectul de Modernizare a DJ 204 D nu se oprește doar la satul Maluri. Acesta cuprinde modernizarea a 9,4 kilometri de drum, împărțiți în două loturi distincte: Lotul I, sectorul Suraia- Vulturu și Lotul II, sectorul Maluri- Maluri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Valoarea totală a proiectului este estimată la 21 de milioane de lei, ceea ce reprezintă o investiție semnificativă în dezvoltarea infrastructurii rutiere.

Pentru a obține finanțarea necesară, proiectul a fost aprobat în cadrul Programului Național de Investiții "Anghel Saligny".

Unul dintre principalele beneficii ale acestui proiect este îmbunătățirea accesibilității și siguranței pentru șoferii din zonă. Prin modernizarea drumului județean 204 D, se creează condiții mai bune pentru traficul rutier, reducând astfel riscul de accidente și creând o experiență mai plăcută pentru toți participanții la trafic.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, alături de Nicușor Păcuraru, primarul satului Maluri

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma (stânga), alături de Nicușor Păcuraru, primarul satului Maluri

[Sursa foto: Consiliul Judetean Vrancea]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În plus, modernizarea infrastructurii rutiere va avea un impact pozitiv asupra economiei locale. Un drum mai bun facilitează transportul mărfurilor și accesul la locurile de muncă, contribuind la dezvoltarea economică a zonei. Comercianții locali, agricultorii și întreprinderile mici și mari vor beneficia de aceste îmbunătățiri, având o infrastructură rutieră mai eficientă la dispoziție.

Pe lângă beneficiile evidente pentru șoferi și economie, modernizarea infrastructurii rutiere va aduce, de asemenea, avantaje semnificative pentru comunitatea locală. Îmbunătățirea calității vieții este un aspect important al acestui proiect.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si