Close sidebar
Close sidebar

"Vreau sa fiu ingropat in pamantul de acasa, langa mama mea!" Ce i s-a intamplat parintelui Radu in Italia este cumplit. Mama acestuia a murit acum 40 de zile

Radu Calin Marcel avea doar 38 de ani si era preot la Parohia "Sfantul Ioan Botezatorul' din Enna, Sicillia. Din pacate, o afectiune grava i-a curmat viata mult prea devreme.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Originar din Craiova, a slujit pana in 2013 la Ostrovul Corbului, in Hinova, Mehedinti, unde a slujit pana spre finalul anului 2013 cand, la 1 noiembrie, devine preot paroh la Parohia Sfantul Ioan Botezatorul din Enna, Sicilia.

Parintele se implicase activ in viata comunitatii locale, fiind foarte apreciat si participand la o serie de activitati. Pe 8 februarie, el si sotia implineau 15 ani de la casatorie. Cei doi aveau impreuna o fetita de 13 ani si un baiat in varsta de 8 ani.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Pe patul de spital, cu ultimele puteri, parintele a mai avut o ultima dorinta. "Vreau sa fiu ingropat in pamantul de acasa, langa mama mea!"

Zeci de oameni care l-au apreciat pe parinte au donat bani pentru a-i indeplini acestuia ultima dorinta. Parintele Radu va fi inmormantat la Filiasi, langa mama lui.

Sursa: italiadispora.it

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI