Cosmin și Ștefania au avut parte de o întâlnire romantică, la munte. Cei doi îndrăgostiți au petrecut două zile de vis, într-un cadru intim, iar concurentul i-a adresat Ștefaniei marea întrebare: "Vrei să fii a mea iubită?

Fără dar și poate, cu un zâmbet până la urechi, Ștefania a răspuns fără ezitare că DA.

Cosmin și Ștefania, întâlnire romantică, într-un cadru de vis. Iubirea plutește în aer în "Casa Iubirii" 

Iubirea plutește în aer pentru Cosmin și Ștefania. Îndrăgostiții au avut parte de o întâlnire romantică, la munte.

Cei doi au petrecut clipe tandre, cu gesturi de iubire, iar bucuria celor doi a părut nemărginită. Relația cuplului pare că se consolidează de la o zi la alta, iar iubirea li se citește amândurora pe față și în zâmbetele largi pe care le au de fiecare dată, unul lângă altul.

În drum spre întâlnire, Ștefania a recurs și la o întrebare discretă, referitoare la soacra sa, mama lui Cosmin. Cum a reacționat concurentul?

Cosmin: Următorul date, la Timișoara!

Ștefania: Mă duci la mama soacră?

Cosmin: I-auzi! Deja îi zice mama soacră. Te duc! Ștefania vrea să se mărite!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ștefania: Daa, cred că. Dar cum se cheamă mama ta?

Cosmin: Nicoleta!

Ștefania: Sărut mâna se zice? Sărut mâna, doamna Nicoleta!

Citește și: Ștefan și Ștefania, întâlnire șoc în camera roșie. Totul s-a întâmplat sub privirile lui Cosmin: "Mă supărați maxim”

După ce s-au bucurat de un drum de câteva ore îmbrățișați și vizitând obiectivele turistice până la destinație, cei doi îndrăgostiți au ajuns la destinație, la cazare.

Bineînțeles, într-o singură cameră!

Ștefania: Dacă nu sforăi, putem lua o singură cameră!

Cosmin: Nu sforăi, dorm așa!

Apoi, aranjați, Cosmin și Ștefania au mers la cină. Concurentul și-a luat inima în dinți și a cerut-o, în mod oficial, pe Ștefania, de iubită.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Ștefania: Consider că ne înțelegem foarte bine. Nu suntem la fel, dar în același timp reușim să ne completăm unul pe altul. 

Iar Cosmin, un romatic incurabil, i-a scris concurentei o poezie, în care și-a scris sentimentele.

Cosmin: Scriu aceste versuri, în toiul nopții și cu gândul la tine/ N-aș face ceva să te rănesc, o să descoperi că sunt un om onest/ Poate nu o să mă crezi, mult aș vrea să te vezi, în ochii mei ușor verzi/ Și nici atunci nu ai să crezi, cum așa dintr-o întâmplare/ Ca într-un deșert de sare/ Să apară brusc o floare... Acum aș cam vrea să schimb macazul/ Căci nu mai pot ține în mine, întrebare pentru tine/ Întrebarea mult dorită: Vrei să fii a mea iubită?

Ștefania: DA!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si