Close sidebar
Close sidebar

"Vrei sa fiu taticul tau?". Un barbat a "cerut" o fetita de 5 ani, dupa ce mama ei a acceptat sa se marite cu el

Grant Tribbett si-a cerut in casatorie iubita, pe 27 mai, in Indiana. Apoi, a ingenunchiat in fata fetitei acesteia si a "cerut-o" si pe ea.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cerere in casatorie inedita. Dupa ce Grant Tribbett a intrebat-o pe Cassandra Reschar daca vrea sa se marite cu el, a ingenunchiat si in fata fetitei acesteia, Adrianna, in varsta de 5 ani, si a intrebat-o daca vrea ca el sa fie tatal ei, scrie Daily Mail.

Grant si Cassandra au inceput sa se intalneasca in urma cu un an. Barbatul stia ca iubita lui vine la pachet cu o fetita de cativa anisori. Asadar, cand a decis ca vrea sa isi petreaca toata viata cu iubita lui, stia ca trebuie ca si fetita ei sa il accepte.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Astfel, pe 27 mai cand si-a cerut iubita in casatorie, a intrebat-o si pe Adrianna daca vrea sa-i fie tata.

Momentul emotionant a fost surprins de fotograful Mandi Gilliand.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI