Nordul Capitalei e considerat de către dezvoltatori "zona bună, privilegiată". Pe bună dreptate aici sunt peisaje de vis, lac, padure, parcuri, infrastructura buna, liniste. Există însă un mare dezavantaj.DN1 este singura ieşire a bucureştenilor spre staţiunile montane. Aşa că aglomeraţia de la finalul săptămânii sau din zilele de sărbătoare…este deja obişnuinţă. Şi ar mai fi ceva…preţurile piperate. Aici, o casa pe pamant poate costa de la 80 de mii de euro până la 300 de mii de euro.
În partea de est, cea mai cautata este Cernica. Aici, preturile pornesc de la 65 de mii de euro, dar pot ajunge pana la 190. Va bucurati aici de multa verdeata, dar e aproape si groapa de gunoi de la Glina.
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
Zona de sud vine cu avantajul preţurilor mai scăzute … de la 59 de mii. Dar, si aici avem şi dezavantajul adus de aglomeraţie. La intrarea in capitala, la intersectia dintre soseaua de centura si cartierul berceni…poti sta cu zecile de minute în maşina. Plus ca distanta din popesti leordeni pana la cea mai apropiata statie de metrou nu este deloc mica.
Multi bucuresteni au mers spre zona de vest…spre chiajna sau domnesti.
Preturile sunt mai accesibile, chiar si la 55 de mii de euro puteti gasi o casa, dar peisajele de vis lipsesc, iar groapa de gunoi din apropiere de Rudeni îi sperie pe mulţi din cauza mirosului greu de suportat. Locuintele sunt construite haotic si nu se stie cu ce vecini te alegi..
Daca vreti totusi sa va mutati la marginea capitalei, materialul urmator o sa va ajute sa luati o decizie in cunostinta de cauza.