Dacă vrei să o petreci în aer liber trebuie să-ți alegi o ținută elegantă, dar și practică, în funcție de temperaturile de afară. Iată câteva idei pentru a fi strălucitoare:

Un palton gros în combinație cu cizme lungi

Articolele lungi, din materiale călduroase, precum lâna, sunt aliații de nădejde în seara de Revelion. Acestea te vor ajuta să creezi o ținută dramatică, cu stil, chiar dacă optezi pentru culori mai sobre.

Alege cizme de damă de la CCC în combinație cu un palton lung și pune-ți în evidență silueta și vestimentația, chiar dacă rochia îți este ascunsă.

Citeste si: Cele cinci fluide trebuie verificate periodic la mașină

Cizmele de calitate vor fi și călduroase, așa că nu ai niciun motiv de îngrijorare la acest capitol, în special dacă optezi pentru o pereche din piele sau cu blană în interior.

Un fular inedit peste o jachetă groasă din piele

Accesorizarea poate fi mai complicată la Revelionul în aer liber, dar nu subestima puterea unui fular inedit. Fie că alegi un mode cu patternuri îndrăznețe, din lână, tricotat manual sau supradimensionat, acesta va deveni piesa principală a ținutei tale.

Citeste si: VIDEO- Pablo Escobar de România, mort de COVID-19

Mai mult decât atât, fularul are un scop practic și îți va ține de cald în orice situație, în special dacă te orientezi spre materiale de calitate. Lână de miel, lână de alpaca sau merino, dar și cașmirul sunt câteva dintre materialele prețioase care nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Fularul poate fi purtat peste o jachetă trendy din piele, cu căptușeală groasă de blană.

Colanți groși cu fustă scurtă

Nu-ți fie teamă de rochii sau fuste, chiar dacă ești în aer liber, dar planifică ținuta în funcție de timpul pe care îl vei petrece afară. Dacă vei reveni la o locație în interior, poartă pe sub hainele groase un top sexy, cu o fustă midi sau chiar mini.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Gala Oscar 2021. Lista nominalizărilor la Premiile Academiei Americane de Film

Un astfel de outfit cere și piesa de rezistență, adică o pereche de colanți groși, dar cu model interesant. Culoarea, textura sau elementele strălucitoare aplicate pot influența semnificativ ținuta de Revelion. Caută modele care echilibrează restul vestimentației. De exemplu, dacă optezi pentru top și fustă negre, alege colanți cu patternuri, care reușesc să te scoată din anonimat.

Acum găsești chiar și colanți mai groși de lux, cu fir subtil strălucitor sau în culori vii precum roșu sau albastru.

Salopetă elegantă cu jachetă oversize

O salopetă poate rezolva multe dintre problemele cu care este posibil să te confrunți la petrecere. Însă alege un model potrivit pentru iarnă și nu ignora importanța straturilor de haine pe care le îmbraci peste aceasta.

Salopetele cu spatele gol sau fără mâneci sunt cele mai potrivite pentru evenimentele speciale organizate în locații selecte, iar dacă vei continua petrecerea de Anul Nou acolo, un model impunător, din materiale precum catifeaua, te va pune în evidență.

Haină de blană și cizme stiletto

Haina de blană este un reper esențial în garderoba de sezon rece a fiecărei femei. În special dacă locuiești într-o zonă în care iernile sunt tot mai geroase, știi deja de ce ai nevoie pentru a fi elegantă, impunătoare, fără a te confrunta cu frigul. Indiferent că optezi pentru blană naturală sau artificială, vei fi protejată de temperaturile negative din noaptea de Revelion cu ajutorul unei haine scurte sau lungi.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: CITEȘTE: De ce se poartă verigheta pe mâna stângă

Pentru a condimenta ținuta, cizmele stiletto te vor ajuta să definești cu grație outfitul și să îl duci la un alt nivel. În această combinație poți purta cu succes chiar și haina de blană cu care ieși din casă în fiecare weekend, deoarece vei arăta strălucitor.

Verifică prognoza meteo pentru noaptea dintre ani înainte de a lua decizia finală, dar alege cel puțin un articol nou, pentru a te simți în centrul atenției în ținuta de Revelion.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si