Una dintre cele mai mari companii de recrutare din Norvegia ofera locuri de munca pentru romani cu salarii care depasesc 3.000 de euro. In momentul de fata, firma are disponibile 26 de posturi pentru cei cu certificate de calificare si experienta in domeniu.

Este vorba de patru locuri de munca pentru montatori de acoperisuri, sase posturi pentru zugravi, patru pentru dulgheri cofraje, sase pentru tamplari/parchetari si inca sase pentru tamplari.



Pentru astfel de posturi este nevoie de calificare si de experienta in domeniu, iar angajatorul este pregatit sa plateasca intre 19 si 24 de euro pe ora de lucru.

Candidatii trebuie sa cunoasca bine si limba engleza sau o limba scandinava si sa poata urma procedurile prestabilite de lucru.

Angajatorul sponsorizeaza cu 54 de euro si deplasare in Norvegia, iar timp de doua saptamani, angajatii primesc cazarea gratuita. Potrivit firmei de recrutare se lucreaza intre 38 si 48 de ore pe saptamana.

Termenul limita pentru aplicare este de 31.08.2016.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si